Ç çikolatalı yoğurt Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 İkisinin fiyatları aşağı yukarı aynı. S21FE işlemci testlerinde kayda değer puan almış gibi Epey üstünde. Sizin yorumunuz ve tercihiniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2025
İkisinin fiyatları aşağı yukarı aynı. S21FE işlemci testlerinde kayda değer puan almış gibi Epey üstünde. Sizin yorumunuz ve tercihiniz nedir?
Bay Onur Centipat Katılım 13 Şubat 2025 Mesajlar 2.755 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #2 Güncellik açısından A36 tercih etmeniz daha iyi olur.
Kerim_37 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700HX Rtx 4080 Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 çikolatalı yoğurt dedi: İkisinin fiyatları aşağı yukarı aynı. S21FE işlemci testlerinde kayda değer puan almış gibi epey üstünde. Sizin yorumunuz ve tercihiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Performans istiyorsan S21 FE güncellik olsun istiyorsan A36.
çikolatalı yoğurt dedi: İkisinin fiyatları aşağı yukarı aynı. S21FE işlemci testlerinde kayda değer puan almış gibi epey üstünde. Sizin yorumunuz ve tercihiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Performans istiyorsan S21 FE güncellik olsun istiyorsan A36.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.910 Çözümler 6 Yer Punom Pen 26 Ağustos 2025 #4 çikolatalı yoğurt dedi: İkisinin fiyatları aşağı yukarı aynı. S21FE işlemci testlerinde kayda değer puan almış gibi Epey üstünde. Sizin yorumunuz ve tercihiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer alacak olsaydım ikisi arasından tercihim A36 olurdu.
çikolatalı yoğurt dedi: İkisinin fiyatları aşağı yukarı aynı. S21FE işlemci testlerinde kayda değer puan almış gibi Epey üstünde. Sizin yorumunuz ve tercihiniz nedir? Genişletmek için tıkla... Eğer alacak olsaydım ikisi arasından tercihim A36 olurdu.
Ç çikolatalı yoğurt Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #5 Kamboçya dedi: Eğer alacak olsaydım ikisi arasından tercihim A36 olurdu. Genişletmek için tıkla... Neden peki? Kerim_37 dedi: Performans istiyorsan S21 FE güncellik olsun istiyorsan a36. Genişletmek için tıkla... AI olayları Samsung'un güncel serilerinde nasıl? Tek ilgimi çeken noktası o güncel telefonların. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2025
Kamboçya dedi: Eğer alacak olsaydım ikisi arasından tercihim A36 olurdu. Genişletmek için tıkla... Neden peki? Kerim_37 dedi: Performans istiyorsan S21 FE güncellik olsun istiyorsan a36. Genişletmek için tıkla... AI olayları Samsung'un güncel serilerinde nasıl? Tek ilgimi çeken noktası o güncel telefonların.
Kerim_37 Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 542 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri İ7 13700HX Rtx 4080 Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #6 çikolatalı yoğurt dedi: Neden peki. AI olayları Samsung'un güncel serilerinde nasıl tek ilgimi çeken noktası o güncell telefonların. Genişletmek için tıkla... Ben sadece nesne kaldirmayi denedim fotoğraftan güzel çalışıyordu diğerlerini bilmiyorum denemedim bende S23 FE kullanıyorum hocam.
çikolatalı yoğurt dedi: Neden peki. AI olayları Samsung'un güncel serilerinde nasıl tek ilgimi çeken noktası o güncell telefonların. Genişletmek için tıkla... Ben sadece nesne kaldirmayi denedim fotoğraftan güzel çalışıyordu diğerlerini bilmiyorum denemedim bende S23 FE kullanıyorum hocam.
ElderAssassin Hectopat Katılım 15 Ekim 2022 Mesajlar 2.185 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #7 Zamanında A34 ile S20 FE arasından S20 FE tercih etmiştim, gene olsa gene S20 FE tercih ederdim. Bu benzer senaryoda da ikisi arasından S21 FE tercih edilmeli ama S21 FE hakkında ısınma sorunları olduğu söyleniyor, onu da hesaba katmak lazım. Bütçeyi artırıp A56'ya yönelmek de bir seçenek.
Zamanında A34 ile S20 FE arasından S20 FE tercih etmiştim, gene olsa gene S20 FE tercih ederdim. Bu benzer senaryoda da ikisi arasından S21 FE tercih edilmeli ama S21 FE hakkında ısınma sorunları olduğu söyleniyor, onu da hesaba katmak lazım. Bütçeyi artırıp A56'ya yönelmek de bir seçenek.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.337 Makaleler 4 Çözümler 39 26 Ağustos 2025 #8 S21 FE'nin pil ve güncellik konusunda 2 dezavantajı olmasına rağmen bu karşılaştırmada eski bir kullanıcısı olarak kesinlikle S21 FE'yi seçerdim.
S21 FE'nin pil ve güncellik konusunda 2 dezavantajı olmasına rağmen bu karşılaştırmada eski bir kullanıcısı olarak kesinlikle S21 FE'yi seçerdim.
Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.910 Çözümler 6 Yer Punom Pen 26 Ağustos 2025 #9 çikolatalı yoğurt dedi: Neden peki? Genişletmek için tıkla... Güncel olduğu için.
Ç çikolatalı yoğurt Decapat Katılım 6 Mart 2023 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #10 Kamboçya dedi: Güncel olduğu için. Genişletmek için tıkla... Tamam güncelleme almasını geçersek güncellik daha iyi bir performansın önüne geçiren ne? Yanlış anlamayın muhalefet olmak için söylemıyorum gerçekten sebebini merak ediyorum. Kerim_37 dedi: Ben sadece nesne kaldirmayi denedim fotoğraftan güzel çalışıyordu diğerlerini bilmiyorum denemedim bende S23 FE kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... S21FE'de AI desteği var mı hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2025
Kamboçya dedi: Güncel olduğu için. Genişletmek için tıkla... Tamam güncelleme almasını geçersek güncellik daha iyi bir performansın önüne geçiren ne? Yanlış anlamayın muhalefet olmak için söylemıyorum gerçekten sebebini merak ediyorum. Kerim_37 dedi: Ben sadece nesne kaldirmayi denedim fotoğraftan güzel çalışıyordu diğerlerini bilmiyorum denemedim bende S23 FE kullanıyorum hocam. Genişletmek için tıkla... S21FE'de AI desteği var mı hocam?