Kamboçya Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Aralık 2015 Mesajlar 1.909 Çözümler 6 Yer Punom Pen 26 Ağustos 2025 #11 çikolatalı yoğurt dedi: Tamam güncelleme almasını geçersek güncellik daha iyi bir performansın önüne geçiren ne? Yanlış anlamayın muhalefet olmak için söylemıyorum gerçekten sebebini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu olduğunu duydum.
çikolatalı yoğurt dedi: Tamam güncelleme almasını geçersek güncellik daha iyi bir performansın önüne geçiren ne? Yanlış anlamayın muhalefet olmak için söylemıyorum gerçekten sebebini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Isınma sorunu olduğunu duydum.
07alone07 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2016 Mesajlar 4.084 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2025 #12 Telefonun çok ısınması, zamanla arka kapağının açılmaya başlaması ve bataryanın hemen bitmesini sorun etmeyeceksen S21 FE alabilirsin.
Telefonun çok ısınması, zamanla arka kapağının açılmaya başlaması ve bataryanın hemen bitmesini sorun etmeyeceksen S21 FE alabilirsin.