ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ Hectopat Katılım 24 Eylül 2015 Mesajlar 832 Makaleler 1 Yer M Ξ Г S İ И Daha fazla Meslek D Ø K T Ø R 18 Temmuz 2016 #21 SypeR dedi: Note 2 için neden hala çözemedi o zaman bunlar. Babama kurmuştum, 2 hafta sonra Stok 4.4.2 döndük mecbur. Tarayıcıyı çok dert etmesede Exchange hizmetleri bugun dibindeydi. 4 saat ekran alıp 1500mah pili sadece Exchange kullanıyordu. Üstüne gelen mailler açılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok ama ben memnunum yarın bir gün çözerler umarım. Pil konusunda ise normal kullanımda rahat 1 günü çıkarıyor.
SypeR dedi: Note 2 için neden hala çözemedi o zaman bunlar. Babama kurmuştum, 2 hafta sonra Stok 4.4.2 döndük mecbur. Tarayıcıyı çok dert etmesede Exchange hizmetleri bugun dibindeydi. 4 saat ekran alıp 1500mah pili sadece Exchange kullanıyordu. Üstüne gelen mailler açılmıyordu. Genişletmek için tıkla... Fikrim yok ama ben memnunum yarın bir gün çözerler umarım. Pil konusunda ise normal kullanımda rahat 1 günü çıkarıyor.
SypeR Petapat Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 13.368 Makaleler 44 Çözümler 131 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Temmuz 2016 #22 ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Fikrim yok ama ben memnunum yarın bir gün çözerler umarım. Pil konusunda ise normal kullanımda rahat 1 günü çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Stok ROM'u elle debloat edince 5 saate yakın ekran süresi alıyor.
ᵇaͤnͨdͬcͤrͣeͭaͥtͮeͤ dedi: Fikrim yok ama ben memnunum yarın bir gün çözerler umarım. Pil konusunda ise normal kullanımda rahat 1 günü çıkarıyor. Genişletmek için tıkla... Stok ROM'u elle debloat edince 5 saate yakın ekran süresi alıyor.