mayforgiven Megapat Katılım 4 Şubat 2015 Mesajlar 421 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2015 #11 DarknessLord dedi: A5'in yeni versiyonu çıkacak diye bir haber görmüştüm sanırım yani 2. nesili. İsterseniz bir araştırın. Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkacağı hakkında bir bilginiz var mı?
DarknessLord dedi: A5'in yeni versiyonu çıkacak diye bir haber görmüştüm sanırım yani 2. nesili. İsterseniz bir araştırın. Genişletmek için tıkla... Ne zaman çıkacağı hakkında bir bilginiz var mı?
LTNeron Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 2.559 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1523740815 5 Kasım 2015 #12 Serious dedi: @Noob önünüze gelene Zenfone 2 önermekten bıkmadınız mı? Sizden telefon tavsiyesi değil, sorulan soruya cevap vermenizi bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... İnsanlara iyilikte yaramıyor arkadaş. Ben daha iyi bir cihaz almanız için önerdim. Biraz anlayışlı olun. Bu arada A5 daha iyi.
Serious dedi: @Noob önünüze gelene Zenfone 2 önermekten bıkmadınız mı? Sizden telefon tavsiyesi değil, sorulan soruya cevap vermenizi bekliyorum.. Genişletmek için tıkla... İnsanlara iyilikte yaramıyor arkadaş. Ben daha iyi bir cihaz almanız için önerdim. Biraz anlayışlı olun. Bu arada A5 daha iyi.
DarknessLord Megapat Katılım 29 Temmuz 2014 Mesajlar 960 Makaleler 7 Yer Tekirdağ/Çorlu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Kasım 2015 #13 Ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yok ama GFXBench'te özellikleri ortaya çıkmış durumda olan bir telefon var büyük ihtimalle A5'in 2. nesli diyorlar ama belli de olmaz Samsung bu yeni seri de olabilir.
Ne zaman çıkacağı hakkında bir bilgi yok ama GFXBench'te özellikleri ortaya çıkmış durumda olan bir telefon var büyük ihtimalle A5'in 2. nesli diyorlar ama belli de olmaz Samsung bu yeni seri de olabilir.