Şu an kullanmakta olduğum cihazın bataryası eridi resmen. Servise veremiyorum çünkü yaşadığım ilde servis yok. Sağlam bir batarya önerir misiniz? Şöyle 2-3 yıl daha götüren. Bütçe sınırım yok.
Şu an kullanmakta olduğum cihazın bataryası eridi resmen. Servise veremiyorum çünkü yaşadığım ilde servis yok. Sağlam bir batarya önerir misiniz? Şöyle 2-3 yıl daha götüren. Bütçe sınırım yok.
@Heribert Yavuz evet Deji var bende ve bayağı iyi götürüyor. İlk kullanmaya başladığında tam performansını veremiyor ama 2 3 hafta sonra düzene oturuyor.
One UI 5.1 Custom ROM ile %85 şarj sınırı ile 5 saat görebildim. Öneririm.
@Heribert Yavuz evet Deji var bende ve bayağı iyi götürüyor. İlk kullanmaya başladığında tam performansını veremiyor ama 2 3 hafta sonra düzene oturuyor.
One UI 5.1 Custom ROM ile %85 şarj sınırı ile 5 saat görebildim. Öneririm.
Hocam arayıp sordum varmış. Sizce alınır mı? 2 yıl falan idare eder mi? Şimdiki hemen bitiyor. Oyun çok oynamıyorum arada bir Candy Crush, CoC, Brawl Stars oynuyorum.
Hocam arayıp sordum varmış. Sizce alınır mı? 2 yıl falan idare eder mi? Şimdiki hemen bitiyor. Oyun çok oynamıyorum arada bir Candy Crush, coc, Brawl Stars oynuyorum.