Samsung Galaxy A50 fiyatı ne kadar?

Gizemliad82

Femtopat
Daha fazla  
Samsung A50 almak istiyorum ama bazı yerlerde 4 bini geçiyor bazı yerlerde ucuz, sizce fiyatı kaçtır?

Satıcının insafına kalmış. Bence 3800 falan iyi olabilir.

Satıcının insafına kalmış. Bence 3800 falan iyi olabilir.
Keşke şu seçimden önce alsaydım

Samsung A50 şuan alınmaz. Bütçe nedir ? İkinci el mi sıfır mı alacaksın ?
Ailem alıcak pahalı olmasını istemiyorum

Kafalarına göre fiyat biçiyorlar, hele hele eski cihaza para bayılmaya gerek yok.
Öyle malesef benim 2017den kalma telefon bile 1 bin tl ye satıyorlar zaten doğru düzgün bile çalışmayan bir şeye

A50 önermiyorum. Gayet memnundum güzel bir cihaz fakat 2 ay önce anakartı yandı. Cihaz çöp oldu. Sanırım ömürleri yavaş yavaş doluyor. A50 yerine daha güncel bir cihaz almanızı öneririm.

Keşke şu seçimden önce alsaydım

Ailem alıcak pahalı olmasını istemiyorum

Öyle malesef benim 2017den kalma telefon bile 1 bin tl ye satıyorlar zaten doğru düzgün bile çalışmayan bir şeye
Knk a50 25mp kamerası var değmez ya gözünü seveyim. Redmi note 8 kullanıyorum o bile daha gideri var şuan. Xiaominin ucuz güzel telefonları var onlara bakabilirsin. Samsung bu şansı sunmuyor 5k altına.

A50 önermiyorum. Gayet memnundum güzel bir cihaz fakat 2 ay önce anakartı yandı. Cihaz çöp oldu. Sanırım ömürleri yavaş yavaş doluyor. A50 yerine daha güncel bir cihaz almanızı öneririm.
Peki 4-5 bini geçmeyen telefon önerir misiniz?

Knk a50 25mp kamerası var değmez ya gözünü seveyim. Redmi note 8 kullanıyorum o bile daha gideri var şuan. Xiaominin ucuz güzel telefonları var onlara bakabilirsin. Samsung bu şansı sunmuyor 5k altına.
Markalarını söyleyebilir misin Bi bakıcam