Ö Ömer Emin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.249 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2020 #1 Ben Samsung Galaxy A50 telefonumu gece şarja taktım ve sabah baktım ve hiç şarj olmamış. Nedeni ne olabilir?
Ben Samsung Galaxy A50 telefonumu gece şarja taktım ve sabah baktım ve hiç şarj olmamış. Nedeni ne olabilir?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 30 Mayıs 2020 #2 Gece şarja bırakıp sabah çıkardığınız için olabilir.
iksbaks Hectopat Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 622 Makaleler 3 Çözümler 3 30 Mayıs 2020 #3 Ömer Emin dedi: Ben Samsung Galaxy A50 telefonumu gece şarja taktım ve sabah baktım ve hiç şarj olmamış. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... USB soketini abartmayacak şekilde alkol yada asetonla temizleyin. Belirtmeliyim ki uzun vadede oksitlenmeye uğrayabilir.
Ömer Emin dedi: Ben Samsung Galaxy A50 telefonumu gece şarja taktım ve sabah baktım ve hiç şarj olmamış. Nedeni ne olabilir? Genişletmek için tıkla... USB soketini abartmayacak şekilde alkol yada asetonla temizleyin. Belirtmeliyim ki uzun vadede oksitlenmeye uğrayabilir.