forzadriver07 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #1 A51 cihazıma Magisk ile root atmak istiyorum, Türkçe kaynak bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Wheetau Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 2.154 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Kasım 2022 #2 forzadriver07 dedi: A51 cihazıma Magisk ile root atmak istiyorum, Türkçe kaynak bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung A51 Root-TWRP.rar drive.google.com Yabancılardan sürüne sürüne bilgi alarak kendi hazırladığım türkçe kaynak bu'dur hocam. Root işlemi sıkıntılı bir süreçtir, sorumluluk kabulum yoktur. Dipnot : Telefonda OEM kilit açma kısmı açık olmalıdır. Son düzenleme: 12 Kasım 2022
forzadriver07 dedi: A51 cihazıma Magisk ile root atmak istiyorum, Türkçe kaynak bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Samsung A51 Root-TWRP.rar drive.google.com Yabancılardan sürüne sürüne bilgi alarak kendi hazırladığım türkçe kaynak bu'dur hocam. Root işlemi sıkıntılı bir süreçtir, sorumluluk kabulum yoktur. Dipnot : Telefonda OEM kilit açma kısmı açık olmalıdır.
forzadriver07 Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 Wheetau dedi: Samsung A51 Root-TWRP.rar drive.google.com Yabancılardan sürüne sürüne bilgi alarak kendi hazırladığım Türkçe kaynak bu'dur hocam. Root işlemi sıkıntılı bir süreçtir, sorumluluk kabulum yoktur. Dipnot: Telefonda OEM kilit açma kısmı açık olmalıdır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam
Wheetau dedi: Samsung A51 Root-TWRP.rar drive.google.com Yabancılardan sürüne sürüne bilgi alarak kendi hazırladığım Türkçe kaynak bu'dur hocam. Root işlemi sıkıntılı bir süreçtir, sorumluluk kabulum yoktur. Dipnot: Telefonda OEM kilit açma kısmı açık olmalıdır. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim hocam