SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #1 Dün Realme 8 almaya karar vermiştim ama biraz daha pahalı almaya karar verdim. Bunu alacağım. Bana bir sorun çıkarır mı? Özelikle batarya, kasma donma vs. kısacası kronik bir sorunu var mı? Model: SAMSUNG Galaxy A52 128 GB Akıllı Telefon Mavi Bir de taksit yapmayı planlıyorum galiba üstümüze banka hesabı açıp 0 faiz taksit yapıyorlarmış. Bunun doğruluk payı nedir? Cevaplarınız için teşekkürler. Son düzenleme: 1 Temmuz 2022
Dün Realme 8 almaya karar vermiştim ama biraz daha pahalı almaya karar verdim. Bunu alacağım. Bana bir sorun çıkarır mı? Özelikle batarya, kasma donma vs. kısacası kronik bir sorunu var mı? Model: SAMSUNG Galaxy A52 128 GB Akıllı Telefon Mavi Bir de taksit yapmayı planlıyorum galiba üstümüze banka hesabı açıp 0 faiz taksit yapıyorlarmış. Bunun doğruluk payı nedir? Cevaplarınız için teşekkürler.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 A52 yerine A33 daha doğru olur.
SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.261 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #3 BERWAR dedi: A52 yerine A33 daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Aralarında fark nedir daha ayrıntılı bilgi verir misiniz çünkü bugün alacağım. Bazıları A33 e kötü bir cihaz diyor o yüzden sordum. Son düzenleme: 1 Temmuz 2022
BERWAR dedi: A52 yerine A33 daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Aralarında fark nedir daha ayrıntılı bilgi verir misiniz çünkü bugün alacağım. Bazıları A33 e kötü bir cihaz diyor o yüzden sordum.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.761 Makaleler 13 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #4 Kamera, donanım ve performans olarak A33 daha iyi. Ayrıca daha yeni bir cihaz.