Samsung Galaxy A52s 5G'den iPhone 13'e geçilir mi?

Yarkasapsa

Femtopat
Daha fazla  
Şu an da 3 senedir kullandığım Galaxy A52s an itibarıyla güncelleme almayı kesti. iPhone 13'e geçmeyi düşünüyorum veya 2. el iPhone 13 Pro. Geçilir mi? A52S'in ekranı 120Hz ama ben 60Hz kullanıyorum şarj yediği için.

iPhone 11'e bile geçseniz ekran ve 5G dışında her türlü çağ atlarsınız, orta seviyeden amiral gemisine geçişte marka model fark etmeksizin büyük oranda geçmeye değer. Halihazırda bir S21 falan kullanıyor olsanız geçmez belki denebilirdi ancak fiyat sorununuz yoksa kesinlikle değer.
S20 FE cihazım bozulduğunda servis bana geçici süreli A52s 5G modelini kullanmam için vermişti, FE gibi bir cihazdan bile geçtiğim halde hissedilir bir performans eksikliği vardı.

120hz'den 60hz'e para verip geçmek biraz mantıksız geliyor açıkçası ama bi yandan da iPhone asilliği var. 2. el iPhone 13 pro pili 90 gibi bulursam almam daha mı mantıklı olur düz 13'ten?

Bence oyun falan oynamıyorsanız 120'den 60 Hz'ye geçiş çok da fark ettirmeyecektir. Ben de Android'den Apple'ye geçtim ve çok memnunum. Bu dediğimden linç yiyebilirim ama Apple > Android gerçekten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı