Çözüldü Samsung Galaxy A53 One UI 8 güncelleme sonrası bootloop'a girdi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sam Lake

Hectopat
Makaleler
1
Birkaç kez optimizing apps kısmında bootloop yaptıktan sonra Samsung Galaxy logosunda yarım saattir tıkandı. Ayrıca telefon felaket ısınıyor. Kurtarma modunu da açamadım ve sıfırlamak da istemiyorum. Yıllardır telefonu sorunsuz kullandım ve böyle bir saçmalığı ilk defa yaşıyorum. Ne yapacağım konusunda hiçbir fikrim yok.

İndirme modundan bahsediyorsanız onu bile açamıyorum... Sanırım telefon tamamen kapalıyken yapmam gerekiyor ama kapatamıyorum.

Ses kısma ve power tuşlarına 7 saniye basılı tutun cihaz yeniden başlasın, download moda girmek için USB kablo takılıyken ses kısma ses açma basılı tutun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurtarma moduna girebildim ve sıfırlayabildim hocam gerek kalmadı çok teşekkürler. Samsung sağolsun yine saatlerce debloat ile uğraşacağım.
Anlaşılan sistem bölümünde (partition) sorun olmamış. Data (/data) bölümünde oluşan bi' hatadan dolayı sistem açılmamış. Muhtemelen mevcut verilerin zaten bozulmuştu. Kurtarma denenebilirdi ama muhtemelen çok uğraştırırdı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı