Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 4 Kasım 2023 #11 gleran dedi: S20FE'den daha mantıklı şu an bence işlemcisi dediğin gibi kullanım için gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum işlemcisi asla üzmez. PUBG New statede 80-90 FPS alıyorum HDR da PUBG Mobile'den daha çok yoran bir oyun.
gleran dedi: S20FE'den daha mantıklı şu an bence işlemcisi dediğin gibi kullanım için gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum işlemcisi asla üzmez. PUBG New statede 80-90 FPS alıyorum HDR da PUBG Mobile'den daha çok yoran bir oyun.
smoon58 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2022 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2023 #12 Morgan.jones dedi: Ben kullanıyorum işlemcisi asla üzmez. PUBG New statede 80-90 FPS alıyorum HDR da PUBG Mobile'den daha çok yoran bir oyun. Genişletmek için tıkla... hocam exgynos işlemci ileride problem çıkarır diyorlar doğrumu
Morgan.jones dedi: Ben kullanıyorum işlemcisi asla üzmez. PUBG New statede 80-90 FPS alıyorum HDR da PUBG Mobile'den daha çok yoran bir oyun. Genişletmek için tıkla... hocam exgynos işlemci ileride problem çıkarır diyorlar doğrumu
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 4 Kasım 2023 #13 smoon58 dedi: Hocam Exynos işlemci ileride problem çıkarır diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda deneyimlemek lazım ama sanmıyorum.
smoon58 dedi: Hocam Exynos işlemci ileride problem çıkarır diyorlar doğru mu? Genişletmek için tıkla... Uzun kullanımda deneyimlemek lazım ama sanmıyorum.
Y yus4ff Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 3.881 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri PC: HP - İntel® Core™ İ5 10500H - Nvidia Geforce MX110 2GB - İntel® 512 GB SSD - Ekipman: - Rampage SMX-R12 Hawker 4800Dpi Gaming Mouse - Razer BlackShark V2 X Oyuncu Kulaklık - Telefon: Samsung Galaxy S20FE Cloud White - 6/128GB - Snapdragon 865 - Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 4 Kasım 2023 #14 Oyun oynamasanız bile S20 FE donanımı uzun süre götürmesi için daha sağlıklı bir tercih olur. Android tarafında güncelliği bir kenara bırakıp telefonun diğer özelliklerine bakmak daha mantıklı bir seçim.
Oyun oynamasanız bile S20 FE donanımı uzun süre götürmesi için daha sağlıklı bir tercih olur. Android tarafında güncelliği bir kenara bırakıp telefonun diğer özelliklerine bakmak daha mantıklı bir seçim.