Samsung Galaxy A54 alınır mı?

Bütçe
7000

Efe92882

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, yeni telefona geçeceğim. A54 buldum 8/128 ben bu telefonu buldum şu an kullandığım Samsung Galaxy Tab A iyi bir tablet değil ama yeri başka 60 Hz ekran PUBG 15 FPS (oynayamıyorum) A54e geçmemin sebebi 120 Hz ekran olması, yüksek işlemci performansı kamera farkı ve Android 14 olması gerekiyor. Şu anki 11 engellenmeye başladı asıl amacım A54'un 60 FPS vermesi ve birkaç oyun daha indiririm yani 60 FPS veriyor mu?

7000 TL bütçe ile güzel bir cihaz, 2.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorununu görmedim. Yazılımı büyük güncellemelerden sonraki birkaç hafta hariç hep iyi çalıştı ve hala alacağı birkaç güncelleme var. Batarya performansı ve pil sağlığı beni tatmin ediyor, onun testini yapmanızı öneririm ama genel olarak iyi bir pil tercih etmişler cihazda.

7000 TL bütçe ile güzel bir cihaz, 2.5 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorununu görmedim. Yazılımı büyük güncellemelerden sonraki birkaç hafta hariç hep iyi çalıştı ve hala alacağı birkaç güncelleme var. Batarya performansı ve pil sağlığı beni tatmin ediyor, onun testini yapmanızı öneririm ama genel olarak iyi bir pil tercih etmişler cihazda.

1 günü rahat çıkarıyor mu cihaz bir de PUBG'de 60 FPS veriyor mu?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı