Samsung Galaxy A54 FCC’de Görüldü

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Samsung, Galaxy A54 modelini tanıtmaya hazırlanırken telefon FCC’de görüldü. “SM-A546E” model numarasıyla FCC’de görülen Galaxy A54, 25W hızlı şarj destekleyen 4.905 mAh bataryaya sahip olacak. FCC’ye göre 25W hızlı şarj Samsung üretimi bir “EP-TA800” adaptörle sağlanacak. Telefonun teknik özelliklerinde ise Exynos 1280 bir yonga seti mevcut. Yonga setinde dört adet 2.4 GHz performans ve dört […]

Devamı: Samsung Galaxy A54 FCC’de Görüldü
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Bu alınacağına A33 daha mantıklı. Şimdi Bir güncelleme fazla alacak diye ve birkaç özelliğin yenilenmiş olması almak için bir sebep değil.

Bu alınacağına A33 daha mantıklı. Şimdi Bir güncelleme fazla alacak diye ve birkaç özelliğin yenilenmiş olması almak için bir sebep değil.
Aralarında 1.500+ üzeri fark olmazsa şahsen ben A54 tercih ederdim çünkü tasarımı S22 benzeri ve çok hoş duruyor ayrıca 120 Hz.

Aralarında 1.500+ üzeri fark olmazsa şahsen ben A54 tercih ederdim çünkü tasarımı S22 benzeri ve çok hoş duruyor ayrıca 120 Hz.
A53 5G modelinin ekranı da 120Hz. Samsung bir şeyler yapıyor yapmasına da orta ve başlangıç telefonlarında tırnak iyileştirme yapıyor.

1280 koyarlarsa zaten A53 almak çok daha mantıklı olur. Ki ben A73 ile aynı işlemciyle gelecek diye görmüştüm internette.

Telefonun 4.905 mAh bataryaya sahip olması yetersiz değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…