Samsung Galaxy A54 vs Xiaomi Redmi Note 13 Pro

Bütçe
15 bin tl

omerkopter

Femtopat
Daha fazla  
Samsung A54'ü arayüzü için seviyorum. Ayrıca işlemcisi daha iyi olduğu için daha fazla performans verdiğini düşünüyorum. Redmi Note 13 Pro'nun ise ekranı hoşuma gidiyor. (6.6" olması ve ince çerçevesi olması) Ayrıca kamerası A54'e göre daha iyi ve daha hızlı şarj olması (67W) dikkatimi çekti. Bu ikisi arasından hangisini alsam daha uygun olur? Ayrıca söyleyeyim, PUBG gibi oyunlar oynamak yerine ya sadece uygulamalara girip çıkıyorum ya da Brawl Stars, Minecraft ve Roblox gibi oyunlara giriyorum (arada başka oyunlarada giriyorum), sizce hangisi daha uygun? Aslında arayüzünü sevdiğim için A54'ü seçmek istiyorum ancak şarj ve kamerada daha iyi olduğu için Redmi'yi de seçmek istiyorum. Kararsızım.

Kesinlikle Samsung A54.

Samsung Galaxy A54

Oyun oynayan biri için A54 ne kadar iyi olur tartışılır ancak günlük kullanım için önerebilirim. Redmi 13 Pro bana çok yapmacık geliyor tasarımsal olarak.

"Pubg gibi oyunlar oynamak yerine ya sadece uygulamalara girip çıkıyorum ya da Brawl Stars, Minecraft ve Roblox gibi oyunlara giriyorum"

Bu oyunları oynayan biri için A54 çok rahat yeter. İşletim sistemi daha iyi. Ayrıca parçaların ömrü çok daha uzun. Redmi cihazlarda şarj hızı artırılarak batarya ömrü yok ediliyor.

Redmi Note 13 Pro 4G olan modelinin performansı A54'e göre kötü. 5G olan modeli 4G'ye göre daha iyi fakat yine Antutu puanlamasında A54'e yetişememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…