Samsung Galaxy A55 alınır mı?

Makaleler
49
Merhaba,

20 bin TL'ye A55 almak ne kadar mantıklı? İyi diyenler var ama yine de sizlere sormak istedim. Şu anda alma aşamasına geldim. Yarın maaşım yatıyor ve ona yetecek param olacak. Kesinlikle alır mıyım bilmiyorum ama fikir almak istiyorum.

İyi sosyaller.

S23 FE alın daha iyi a serisinin en iyi telefonu olsa da s serisiyle kapışamaz en azından güncel olanlarla.

5000 fark var para çıkışırsa alınabilir fakat para çıkmazsa en iyi tercih bence A55.

5000 fark var para çıkışırsa alınabilir fakat para çıkmazsa en iyi tercih bence a55.

2700 TL fark var, 2700 TL fark vermemek için ben şahsen 20 bin TL'ye animasyonları kısılmış, sahte blurlama kullanan, Dex gibi yararlı servislerin bulunmadığı, muhtemelen yeni arayüz güncellemelerinde kasma yapabilecek bir telefon almazdım, a serisi kullandım ve artık s serisi kullanıyorum gerçekten arada ki farka değiyor.

Fiyat çıkarsan S23FE daha iyi olur tabii ki ama çıkmazsan da seni üzmez bende A35 kullanıyorum memnunum ki A55 bir üst modeli daha iyidir.

Tek bir kaynaktan bakmıştım ben de almayı düşünüyordum kusura bakmayın. Vatan Bilgisayar'da 5000TL fark gösteriyor şu anda.

Tek bir kaynaktan bakmıştım ben de almayı düşünüyordum kusura bakmayın. Vatan Bilgisayar'da 5000TL fark gösteriyor şu anda.

Çok büyük bir beklentiniz yoksa sizi götürür a serisinin o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum fiyat performans modeli denebilir yani.

Tamam, her cihaz bozuluyor ama bu telefon bana sıkıntı yaşatır mı? Her şeyimi bu telefona saklayacağım. Elbette yedek alıyorum ama sadece gerekli olanları. Öbür türlü çöpçülük gibi bir şey yapsam nasıl olur? Hafızasının dolacağını pek sanmıyorum. Şans işi mi bunlar?

A55 alabilirsin üzmez, S23 fe ısınma ve bataryanın hızlı bitmesi sorunu var. 3,4 sene idare eder. Kullanımına bağlı uzun da götürebilir. Sıkıntı yaratmaz her anlamda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…