Samsung Galaxy A55 vs A56

7 ay az bir süre değil, her sene yenisi çıkan telefon modelleri için beklemek mantıklı değil. A55 al.

A serilerinin hepsi aynı benim gözümde orta segmentli bir telefondan büyük bir yenilik beklememek lazım.

Bence en büyük fark kamerada olur gerisi gene aynı gelir.

A55 daha mantıklı.

7 ay beklenmez. Orta segment bir telefon zaten. Her sene az biraz makyajlayıp yenisini satıyorlar. A55 alıp geçin.

Amacım daha çok Galaxy AI özelliklerine kavuşmak A55'e circle to Search geldi ama AI geleceği muamma.
Hepinizin aynı anda yorumuna cevap verdiğim için kusura bakmayın.

Amacım daha çok Galaxy AI özelliklerine kavuşmak A55'e circle to Search geldi ama AI geleceği muamma.
Hepinizin aynı anda yorumuna cevap verdiğim için kusura bakmayın.

Galaxy AI sahip olarak cidden öyle olamaz hayatım değiştilik bir şeyi yok, yine güzel falan ama en başta Türkçe yok. Zaten her sene çıkıyor, 7ay çok bir süre sonuçta A56 çıkınca da 12ay bekleyip yeni modeli alın mantığı olur. Bakarsanız A54 ile 55 arasında fark yok gibi. Resmen farkı bul oynuyoruz. Eğer cihazınız kötüyse beklemek saçma olur alın geçin.

Galaxy AI sahip olarak cidden öyle olamaz hayatım değiştilik bir şeyi yok, yine güzel falan ama en başta Türkçe yok. Zaten her sene çıkıyor, 7ay çok bir süre sonuçta A56 çıkınca da 12ay bekleyip yeni modeli alın mantığı olur. Bakarsanız A54 ile 55 arasında fark yok gibi. Resmen farkı bul oynuyoruz. Eğer cihazınız kötüyse beklemek saçma olur alın geçin.

Cihazım A31 hâlâ kasmıyor ama güncelleme gelmediği ve bazı uygulamaları desteklemediği için istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı