İkisinden birisini alacağım fakat hiç emin değilim. Her şeyine baktım arasındaki 3bin TL fark biraz fazla gelince A55 daha yakın geldi bana. Hangisini seçmeliyim?
A51 kullanıyorum. A55 serisini de biliyorum. 7 yıldır kullanmaktayım A51'i oradan pay biç. Birbirinin 55, 51'in yeni versiyonu. Çok kaliteli. Video performansı özellikle.
Samsung Galaxy A56 5G SM-A566B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Siz sanırım A55'in 128 GB model ile 256 GB modelini karıştırmışsınız. 256 GB modellerin aralarında çok ciddi farklar olmasa da 700TL fiyat farkına A56 tercih edilebilir. Eğer 128 GB modellere gelirsek aralarındaki fiyat farkı bence fazla gibi.
Samsung Galaxy A56 5G SM-A566B detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Siz sanırım A55'in 128 GB model ile 256 GB modelini karıştırmışsınız. 256 GB modellerin aralarında çok ciddi farklar olmasa da 700TL fiyat farkına A56 tercih edilebilir.