Samsung Galaxy A55 vs A56

Bütçe
20.000
Hocam Honor 400 diye telefon var herkes çok öneriyor A56'yı ezip geçer diyorlar alınır mı? (Oyun, batarya, ve sosyal medya filan için.)
Honor 200yle aynı telefon batarya harici. Ve Honor 200de olan 2.5x ois telefotosu yok. Yapay zeka özellikleri de paralı bu modelin. Ona göre karar ver.

2.5x ois telefoto önemliyse A56 veya Honor 200 al. Honor 400 ün 2.5x telefoto eksisi olmasa onu önerirdim.
Hocam valla hiçbir alakam olmadığı için soruyorum size sizide uğraştırdım baya ama ikisinden birisini seçseniz siz hangisini seçerdiniz ?

Hocam valla hiçbir alakam olmadığı için soruyorum size sizide uğraştırdım baya ama ikisinden birisini seçseniz siz hangisini seçerdiniz ?
Güncel olmasından dolayı A56 seçerdim, güncelleme desteği de, işlemcisi de iyi Honor 200 e göre. Honor 400 ün 2.5x oisi olsa onu önerirdim tekrardan dediğim gibi ama benim için eksidir bu, işin olmazsa bununla batarya ve hızlı şarj için tercih edebilirsin Honor 400ü.

A56 yeni model, 1 sene daha yeni ve güncel kalacak, ileride satmak/değiştirmek istediğinde daha değerli olacak.

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…