Samsung Galaxy A56 alınır mı?

Bütçe
Max 20k. 15k civarı tavsiye ederim.

Telefonda çok fazla uzun süreli kullanım yapmadığım için sarjı epey bir gidiyor. Yani tabii sürekli müzik kullanıcısı olduğum için gün boyu dışardayken sürekli, müzik dinleyebiliyorum. İster istemez her cihaz da olduğu gibi şarjı bitebiliyor. Şarjı bitmeyen telefon ne yazık ki daha henüz üretilmedi.

S24fe amiral gemisi degil, A serisinden kesinlikle daha ustun ama S serileri gibi uzun omurlu gidecegini hic sanmiyorum. A56 guzel telefon fakat Honor 200 bana da daha mantikli geliyor, Honor 400 lansmani da olacak zannedersem ama nasil cihaz tam bilgim yok.

A56 bakıyorduk. S24 FE aldık. Kesinlikle doğru karar. Samsung gerçekten ne olursa olsun bu telefon bir s serisi demiş ve ona göre tasarlamış. Benim beklentimin çok üstüne çıktı.

Hocamın dediği gibi S24 FE çok güzel bir tercih olacaktır.

Bu konunun açıldığı Mayıs aylarında S24 FE ile fiyatı neredeyse aynıydı A56'nın ama şu anda A56 17500 TL civarındayken S24 FE 23500 TL. Bence bu kadar fiyat farkına şu anda değmez. Ama siz bilirsiniz tabii ki.

Bence değer S serisi, ileride satarsa değeri daha az erir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…