Samsung Galaxy A56 Vs POCO X7 Pro

Bütçe
17500-24000

NPC_eMrE53

Centipat
Daha fazla  
Yeni telefon almayı düşünmekteyim. Bu ikisi arasında kaldım.(bütçem 18000-24000) farklı bir öneriniz var mı?
Veya bu iki telefondan hangisini almalıyım?
Not: Günümün çoğu çalışmakla geçiyor anca günde 3-4 saat telefonlayım. Benim istediğim arayüzü'nde sıkıntı çıkarmasın, ısınma yapmasın, basit bir şekilde takılabileyim.
Çok oyun oynamam ama oyunlarda drop yemek istemem. Yaklaşık en az 4 sene götürmesini isterim(ilk defa bütçem bu kadar fazla heyecanlıyım)
Benim aklımdaki telefon A56. Sizlerin fikrini merak ediyorum...

Yeni telefon almayı düşünmekteyim. Bu ikisi arasında kaldım.(bütçem 18000-24000) farklı bir öneriniz var mı?
Veya bu iki telefondan hangisini almalıyım?
Not: Günümün çoğu çalışmakla geçiyor anca günde 3-4 saat telefonlayım. Benim istediğim arayüzü'nde sıkıntı çıkarmasın, ısınma yapmasın, basit bir şekilde takılabileyim.
Çok oyun oynamam ama oyunlarda drop yemek istemem. Yaklaşık en az 4 sene götürmesini isterim(ilk defa bütçem bu kadar fazla heyecanlıyım)
Benim aklımdaki telefon a56. sizlerin fikrini merak ediyorum...

Akıcılık noktasında ikisi de iyi oyun noktasında A56 uzebilir alternatif olarak F6 almak daha mantıklı X7 Pro yerine.

Sence S24 Fe 28000'e değer mi? Aralarında ne farklar vardır? Batarya konusunda zayıf olduğunu duymustum sizce zayıf mı?

Kendim kullaniyorum oyunda oynamama ragmen bir gunu rahatca cikartiyor, kotu bir bataryasi yok. Islemci olarak arada uçuk fark var. Kamera olarakta daha iyi. Biraz sıcak calisabiliyor sadece ama asla rahatsiz edecek seviyelerde degil.

Kendim kullaniyorum oyunda oynamama ragmen bir gunu rahatca cikartiyor, kotu bir bataryasi yok. Islemci olarak arada uçuk fark var. Kamera olarakta daha iyi. Biraz sıcak calisabiliyor sadece ama asla rahatsiz edecek seviyelerde degil.
Teşekkürler tavsiye için artık planım S24 Fe sana ve Samsung arayüzüne güveniyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı