O Oyunzmnı Hectopat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #1 Dün Türkiye için samsung galaxy a7 6.0.1 güncelleme gelmiş resimli bir şekilde anlatabilir misiniz? (5.0.1 güncellemesinde bir sorun oluşmuştu bunda da oluşabilir diye korkuyorum)
Dün Türkiye için samsung galaxy a7 6.0.1 güncelleme gelmiş resimli bir şekilde anlatabilir misiniz? (5.0.1 güncellemesinde bir sorun oluşmuştu bunda da oluşabilir diye korkuyorum)
Prophıt._. Hectopat Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 228 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2016 #2 Ayarlardan Cihaz Hakkında Yazılım güncellemeleri Şimdi Güncelle Bende yüklüyorum .
O Oyunzmnı Hectopat Katılım 20 Ağustos 2016 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #3 ama bende cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi hatası veriyor onu nasıl yapacağım ? samsung kies ile yapacağım ama korkuyorum biraz en güvenli yol senin yaptığın biliyorum onu ama bende cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi diyor
ama bende cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi hatası veriyor onu nasıl yapacağım ? samsung kies ile yapacağım ama korkuyorum biraz en güvenli yol senin yaptığın biliyorum onu ama bende cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi diyor
Berke Civan Kilopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis, Girişimci 25 Ağustos 2016 #4 Bana daha 5.0.1 gelmedi hala Kitkat kullaniyorum
Prophıt._. Hectopat Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 228 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #5 Berke Civan dedi: Bana daha 5.0.1 gelmedi hala Kitkat kullaniyorum Genişletmek için tıkla... A7 kullandığına eminmisin . Oyunzmnı dedi: ama bende cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi hatası veriyor onu nasıl yapacağım ? samsung kies ile yapacağım ama korkuyorum biraz en güvenli yol senin yaptığın biliyorum onu ama bende cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi diyor Genişletmek için tıkla... Root yaptınmı hiç?
Berke Civan dedi: Bana daha 5.0.1 gelmedi hala Kitkat kullaniyorum Genişletmek için tıkla... A7 kullandığına eminmisin . Oyunzmnı dedi: ama bende cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi hatası veriyor onu nasıl yapacağım ? samsung kies ile yapacağım ama korkuyorum biraz en güvenli yol senin yaptığın biliyorum onu ama bende cihazınızdaki işletim sistemi yetkisiz bir yolla değiştirildi diyor Genişletmek için tıkla... Root yaptınmı hiç?
Berke Civan Kilopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis, Girişimci 25 Ağustos 2016 #6 Galaxy A7 Duos kullandigim icin gelmedi sanirim.
Prophıt._. Hectopat Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 228 Makaleler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2016 #7 Berke Civan dedi: Galaxy A7 Duos kullandigim icin gelmedi sanirim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum,Epey isimli sitedeye bakmanı öneririm. Sanırım sende bir sorun var.
Berke Civan dedi: Galaxy A7 Duos kullandigim icin gelmedi sanirim. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum,Epey isimli sitedeye bakmanı öneririm. Sanırım sende bir sorun var.
Berke Civan Kilopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis, Girişimci 25 Ağustos 2016 #8 Prophıt._. dedi: Sanmıyorum,Epey isimli sitedeye bakmanı öneririm. Sanırım sende bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Ne yapmami onerirsiniz? Epey'de 5.0.1 geldiği yazıyor. Ancak 4.4.4 ve En yeni guncellemeler yuklendi diyor.
Prophıt._. dedi: Sanmıyorum,Epey isimli sitedeye bakmanı öneririm. Sanırım sende bir sorun var. Genişletmek için tıkla... Ne yapmami onerirsiniz? Epey'de 5.0.1 geldiği yazıyor. Ancak 4.4.4 ve En yeni guncellemeler yuklendi diyor.
Ö Öcal Kerem Akyüz Hectopat Katılım 20 Nisan 2015 Mesajlar 260 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Ağustos 2016 #9 Türkiye'ye gelmemiş ki daha 6.0.1 A7 Duos için.
Berke Civan Kilopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mühendis, Girişimci 25 Ağustos 2016 #10 6.0.1 demiyorum bile 5.0.1 gelmedi.