Samsung Galaxy A7 2017 alınır mı?

Yok ben cebe koyulup dışarıdan getirilen telefon almak istemem her ne kadar şu ana kadar kullandığım hiç bir telefon servis veya tamirci yüzü görmemiş olsa bile teknolojidir, şans işidir ithalatçı bile olsa parçalarını güvenerek alabileceğim ve yaptırabileceğim bir yer olduğunu bilmeliyim.

Yok ben cebe koyulup dışarıdan getirilen telefon almak istemem her ne kadar şu ana kadar kullandığım hiç bir telefon servis veya tamirci yüzü görmemiş olsa bile teknolojidir, şans işidir ithalatçı bile olsa parçalarını güvenerek alabileceğim ve yaptırabileceğim bir yer olduğunu bilmeliyim.
O konuda OP Türkiye'ye gelmiyor ne yazık.
Xiaomi bir derece. Türkiye'ye girmek istiyorlar sanırım. Umarım girer. Bir de Evo var. O en iyi ithalatçı garanti sanırım.
Hız aşırtma skandallarından sonra OP'ye hiç sıcak bakmıyorum.
Evet. Orası öyle ama, telefon hala en güçlülerden şu anda donanım ve salt güç olarak en güçlü cihazları saysak ve iOS'u dahil etmesek (Güçlerini bilmediğimden.) OnePlus 5 ilk sırada gelebilir. 8GB RAM modeli tabii ki. Sonra Z17 8GB gelir ama ben Z17'yi bir tek kamerasından falan seviyorum. Ekranı da güzel. Ama BT 4.2, Mi6'dan yavaş. Alınma sebebi ZTE Türkiye'de uzun süre olması olabilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı