B bykelebek11 Megapat Katılım 7 Eylül 2014 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #1 Samsung Galaxy A7 nasıl bir telefondur? Ön ve Arka kameranın kalitesi ve telefon performansı benim için önemli. Tavsiye edilir mi ? Fiyatına göre iyi bir telefon mu ? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Haziran 2015
Samsung Galaxy A7 nasıl bir telefondur? Ön ve Arka kameranın kalitesi ve telefon performansı benim için önemli. Tavsiye edilir mi ? Fiyatına göre iyi bir telefon mu ?
D deepdark0 Ziyaretçi 9 Haziran 2015 #2 Güzel alınabilir bir cihaz. Note 3 düşünmenizi tavsiye ederim.
iDark Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Mart 2015 Mesajlar 1.809 Makaleler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2015 #3 Performansı ve kamerası gayet iyi. Kasasının metal olması ve şıklığı bence çok güzel.
S semih463 Hectopat Katılım 27 Ekim 2014 Mesajlar 643 9 Haziran 2015 #4 Alınabilir bir cihaz ama fiyatı biraz yüksek bana göre. Bütçenizi ve isteklerinize belirtirseniz başka markalarda önerebiliriz.
Alınabilir bir cihaz ama fiyatı biraz yüksek bana göre. Bütçenizi ve isteklerinize belirtirseniz başka markalarda önerebiliriz.