Samsung Galaxy A70 şarj olmuyor

rintaro

Kilopat
Telefonumu bu sabah şarjı %100 olarak aldım ve biraz önce %2 olarak şarja taktım. Fakat şu an telefonum hiçbir şekilde şarj almıyor. Farklı farklı şarj aletleri ile denedim fakat olmuyor. Şu ana kadar bir kere bile çakma şarj aleti takmadım telefona. Ne yapabilirim?

Garantiye yollayın hocam, bataryadan kaynaklı bir durum olmuş olabilir.

Telefonun içinde çok fazla fotoğraf ve video var, bunlar benim için önemli. Garantiye gönderdiğimde cihaza format atılabileceğinden korkuyorum.

Cihazı kapatın kısa devre koruması açılmış olabilir.
2dk sonra tekrar açın.

Şarj girişinde bir şey var mı? Batarya değiştirin. Şarj aletinin bozuk olup olmadığını test edin.

Cihazı kapatın kısa devre koruması açılmış olabilir.
2dk sonra tekrar açın.
Cihazın şuan şarjı yok. Kendiliğinden kapanıyor telefonu açtığımda şarj bittiğinden dolayı.
Şarj girişinde bir şey var mı? Batarya değiştirin. Şarj aletinin bozuk olup olmadığını test edin.
Farklı şarj aletleri ile denedim ve sonuç aynı şarj olmuyor. Şarj girişinde bir şey göremiyorum.

Yazılımsal bir hata bile olabilir, garantiye göndermen gerekecek sanırım. Ondan önce telefoncuya götürüp baktırabilirsin anlayan vardır belki tabii garantiyi bozacak işlem yaptırma. Fotoğraf ve videolar için ise OneDrive tarzı bulut sunuculara yedeklemeni tavsiye ederim.

Dediğim gibi şarjım tamamen bittiği için telefonu şarj edemiyorum ve fotoğrafları yedekleyemiyorum. Tek şansım garantiye göndermek galiba. Olmadı garantiye format atmamaları için not düşeceğim başka çarem yok.

Arkadaşlar şu an hatırladım. Telefonumda hem Steam Guard hem de çift kimlik korumalı iki tane Gmail hesabı var. Ve ben bunları Google Authenticator ile kaydetmiştim. Birini kurtardım fakat bir hesap ve Steam Guard kaldı. Bu telefonu kesin açmam lazım benim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Telefonu tamir ettirmeye götürdüm. Tahmin ettiğim gibi şarj soketinde sorun varmış. 160 TL'ye orijinal soket ile yaptırdım. Cevaplarınız için teşekkürler.

Son düzenleme:
Burayı kontrol edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…