Telefonumu bu sabah şarjı %100 olarak aldım ve biraz önce %2 olarak şarja taktım. Fakat şu an telefonum hiçbir şekilde şarj almıyor. Farklı farklı şarj aletleri ile denedim fakat olmuyor. Şu ana kadar bir kere bile çakma şarj aleti takmadım telefona. Ne yapabilirim?
Yazılımsal bir hata bile olabilir, garantiye göndermen gerekecek sanırım. Ondan önce telefoncuya götürüp baktırabilirsin anlayan vardır belki tabii garantiyi bozacak işlem yaptırma. Fotoğraf ve videolar için ise OneDrive tarzı bulut sunuculara yedeklemeni tavsiye ederim.
Yazılımsal bir hata bile olabilir, garantiye göndermen gerekecek sanırım. Ondan önce telefoncuya götürüp baktırabilirsin anlayan vardır belki tabii garantiyi bozacak işlem yaptırma. Fotoğraf ve videolar için ise OneDrive tarzı bulut sunuculara yedeklemeni tavsiye ederim.
Dediğim gibi şarjım tamamen bittiği için telefonu şarj edemiyorum ve fotoğrafları yedekleyemiyorum. Tek şansım garantiye göndermek galiba. Olmadı garantiye format atmamaları için not düşeceğim başka çarem yok.
Arkadaşlar şu an hatırladım. Telefonumda hem Steam Guard hem de çift kimlik korumalı iki tane Gmail hesabı var. Ve ben bunları Google Authenticator ile kaydetmiştim. Birini kurtardım fakat bir hesap ve Steam Guard kaldı. Bu telefonu kesin açmam lazım benim. Yardım ederseniz çok sevinirim.
Telefonu tamir ettirmeye götürdüm. Tahmin ettiğim gibi şarj soketinde sorun varmış. 160 TL'ye orijinal soket ile yaptırdım. Cevaplarınız için teşekkürler.