C Captainamericaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 126 31 Ağustos 2020 #1 Merhabalar, bilgisayar ve başka bir telefon üzerinde Wi-Fi ile bir sıkıntı yok ve hız testinde 24 Mbps çıkıyor. Fakat Samsung Galaxy A70 ile aynı Wi-Fi ağında 1.2 Mbps hız alıyorum ve hiçbir şekilde internete giremiyorum. Ne yapabilirim?
Merhabalar, bilgisayar ve başka bir telefon üzerinde Wi-Fi ile bir sıkıntı yok ve hız testinde 24 Mbps çıkıyor. Fakat Samsung Galaxy A70 ile aynı Wi-Fi ağında 1.2 Mbps hız alıyorum ve hiçbir şekilde internete giremiyorum. Ne yapabilirim?
Münyr Hectopat Katılım 4 Haziran 2018 Mesajlar 748 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. 31 Ağustos 2020 #2 Hız testini modeme iyice yaklaşıp yap eğer değerler yüksek çıkarsa wifi anteni arızalı olabilir.
C Captainamericaa Hectopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 126 31 Ağustos 2020 #3 Münyr dedi: Hız testini modeme iyice yaklaşıp yap eğer değerler yüksek çıkarsa wifi anteni arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Bütün cihazlardaki testi modemin yakınında, tüm sekmeler kapalıyken yaptım. Sonuçlar böyle.
Münyr dedi: Hız testini modeme iyice yaklaşıp yap eğer değerler yüksek çıkarsa wifi anteni arızalı olabilir. Genişletmek için tıkla... Bütün cihazlardaki testi modemin yakınında, tüm sekmeler kapalıyken yaptım. Sonuçlar böyle.
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 31 Ağustos 2020 #4 Yetkili servise götürün.