Herkese selam arkadaşlar ben A7 15 (A700F) telefonum için internette ROM aradım aradım lakin bulamadım. XDA sitesinde A5 için portlanan bir ROM var bu ROM'u kendi telefonuma nasıl portalayabileceğim hakkında hiçbir fikrim yok. Daha doğrusu kaygılıyım, telefonuma bir şey olursa diye. Yardımcı olabilecek var mı? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Hocam aramaya devam edeceğim o zaman. Bir de bir ricam olacak, eğer bildiğiniz telefonuma uygun bir ROM bulursanız buraya linkini bırakmanızı isteyeceğim. Teşekkürler iyi günler.
Aynı model telefonda bile işlemci farkı yüzünden farklı ROM'lar yapılırken gidip başka model telefonun ROM'unu yüklemek yürek ister. Telefonunuz hard brick olursa başınız çok ağrır.
Aynı model telefonda bile işlemci farkı yüzünden farklı ROM'lar yapılırken gidip başka model telefonun ROM'unu yüklemek yürek ister. Telefonunuz hard brick olursa başınız çok ağrır.
Ben de hard brick olur diye denemekten korkuyordum zaten, teşekkür ederim. Artık stock ROM ile idare etmeye çalışacağım internette 1 tane bile yok veyahut vaktim olursa kendim yapmayı deneyeceğim.