Samsung Galaxy A80 nasıldır?

Honor20

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Samsung markasının A80 modeli sizce nasıldır? 4000TL'ye alınması mantıksız olur mu? (Xiaomi telefon almayacağım. )Bu cihazın kamera performansı iyi midir? Kamera mekanizması dayanıklı mıdır? Samsung bu ürüne yazılımsal olarak desteğini 2 sene sürdürür mü? Vs. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
A80 ancak 2000TL segmentteki cihazlarla kıyaslanır. O fiyattaki cihazlardan tek farkı kamera mekanizması. 4000TL veriyorsan bari S10E falan al en azından iyi bir donanım ve malzeme kalitesine sahip.

Ben şahsen Xiaomi kullanıyorum gerek fiyat gerek kalite gerek de güncelleme desteği ile gayet iyi cihazlar. İstemiyorum yazdığınız için öneri yapmayacağım ama neden istemediğinizi merak etmedim değil

Son düzenleme:
Hocam Xiaomi Mi 9T Pro almayı düşünüyordum ama ekran hassasiyeti ile ilgili problemler olduğunu gördüm(Youtube'da Mi 9T Pro Touch İssue diye aratınca bu sorunla ilgili birçok video çıkıyor.) bu yüzden Xiaomi'yi es geçeceğim S10e 5499TL hocam mağazalarda.Honor 20 nasıldır sizce? 4000TL'ydi.2gün önce şuan geri 4799TL olmuş 4000'e internetten alsam Honor 20 nasıldır sizce?

Garanti sizin için problem değil ise OnePlus 7T düşünebilirsiniz.

Honor 20 o fiyata göre alınabilir. S10e 4500TL civarına yükselmiş ama o da alınabilir. Düz Mi 9 modeli de 4300TL civarında satılıyor. Ona da bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…