Exnzy Hectopat Katılım 10 Mayıs 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 Yer Bursa/Karacabey Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #11 ByCortex dedi: Dediğim gibi iPhone 6S veya ipone7 olurdu benim tercihim ama A9'da güzel telefon alınır Genişletmek için tıkla... İkinci el bir iPhone 6S alacaktım sonra vazgeçtim
ByCortex dedi: Dediğim gibi iPhone 6S veya ipone7 olurdu benim tercihim ama A9'da güzel telefon alınır Genişletmek için tıkla... İkinci el bir iPhone 6S alacaktım sonra vazgeçtim
6x.BurakAydogdu.6x Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 160 12 Haziran 2020 #12 Puding Bey dedi: iPhone 7 desteği kesilmedi mi? Kesilmediyse, desteğinin kesilmesi an meselesi değil mi? Genişletmek için tıkla... Desteği, kesilmedi fakat maksimum 1 seneiçerisinde kesilir, işlemcisinin güçlü olduğundan dolayı ve optimizasyon da sıkıntı yaşamayacağını düşündüm
Puding Bey dedi: iPhone 7 desteği kesilmedi mi? Kesilmediyse, desteğinin kesilmesi an meselesi değil mi? Genişletmek için tıkla... Desteği, kesilmedi fakat maksimum 1 seneiçerisinde kesilir, işlemcisinin güçlü olduğundan dolayı ve optimizasyon da sıkıntı yaşamayacağını düşündüm
A Ahmet:) Hectopat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 628 Çözümler 3 12 Haziran 2020 #13 ByCortex dedi: Dediğim gibi iPhone 6S veya ipone7 olurdu benim tercihim ama A9'da güzel telefon alınır. Genişletmek için tıkla... iPhone 6S eski bir cihaz iPhone dışında telefon yok mu? Ben Redmi Note 8 öneririm. Exnzy dedi: İkinci el bir iPhone 6S alacaktım sonra vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ben 2400TL'ye Honor play bulursan al derim internet te sıfırı 2500 TL yanlış hatırlamıyorsam kirin 970 var bence kesinilkle değer ve PUBG'de 60 FPS desteğide var.
ByCortex dedi: Dediğim gibi iPhone 6S veya ipone7 olurdu benim tercihim ama A9'da güzel telefon alınır. Genişletmek için tıkla... iPhone 6S eski bir cihaz iPhone dışında telefon yok mu? Ben Redmi Note 8 öneririm. Exnzy dedi: İkinci el bir iPhone 6S alacaktım sonra vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Ben 2400TL'ye Honor play bulursan al derim internet te sıfırı 2500 TL yanlış hatırlamıyorsam kirin 970 var bence kesinilkle değer ve PUBG'de 60 FPS desteğide var.