E ertmes10 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #1 Merhaba. Elimde Samsung Galaxy Ace 2 bir telefon var. İnternetten indirdiğim bir dosyayla beraber istemsiz bir video indi. Videoyu silemiyorum ismi de değişik içerikli video gibi. Telefonu sıfırlamak tüm dosyaları silmek istiyorum. Teşekkürler.
Merhaba. Elimde Samsung Galaxy Ace 2 bir telefon var. İnternetten indirdiğim bir dosyayla beraber istemsiz bir video indi. Videoyu silemiyorum ismi de değişik içerikli video gibi. Telefonu sıfırlamak tüm dosyaları silmek istiyorum. Teşekkürler.
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Mayıs 2023 #2 Recovery moddan sıfırla.
E ertmes10 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 TEST LİAN dedi: Recovery moddan sıfırla. Genişletmek için tıkla... Denedim her şey sıfırmış gibi açıldı ama dosyalar hep duruyor.
TEST LİAN dedi: Recovery moddan sıfırla. Genişletmek için tıkla... Denedim her şey sıfırmış gibi açıldı ama dosyalar hep duruyor.
TEST LİAN Centipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 848 Makaleler 1 Çözümler 7 6 Mayıs 2023 #4 ertmes10 dedi: Denedim her şey sıfırmış gibi açıldı ama dosyalar hep duruyor. Genişletmek için tıkla... Factory reset atarken sisteme değil ayarlara değil direk Storage'e atın.
ertmes10 dedi: Denedim her şey sıfırmış gibi açıldı ama dosyalar hep duruyor. Genişletmek için tıkla... Factory reset atarken sisteme değil ayarlara değil direk Storage'e atın.
E ertmes10 Hectopat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #5 TEST LİAN dedi: Factory reset atarken sisteme değil ayarlara değil direk Storage'e atın. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak?
TEST LİAN dedi: Factory reset atarken sisteme değil ayarlara değil direk Storage'e atın. Genişletmek için tıkla... Nasıl olacak?