Samsung Galaxy Ace 2 Rom yüklersem Brick olur mu?

Şimdi telefona Rom yüklemek istiyorum bunun için CMW, CMW için ise ROOT gerekli. Fakat bu işlemleri yaparken telefonun Brick olma ihtimali var mı? Defalarca video izledim fakat kendimden emin olamıyorum. Bir kere Rom yüklesem bir daha ellemeyeceğim ama insan tedirgin oluyor. Daha 15 ay garantisi bulunmakta ve ROOT yaptığımı duyarsa babam... Telefonum Ace 2 eski bir telefon fakat Rom ile yüksek grafikli oyunların kasmadan oynandığını biliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yönergeleri doğru yaparsan sorun olmaz. Olursa da buyur:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Androidi Android yapan ROM'lardır. Bende de S3 Mini var. Aldığımın 2.günü ROM kurdum ben. Korkmayın hiçbirşey olmaz. Elinizde stock ROM bulundurun. Bi sorun olunca hemen stock rom atarsınız ilk aldığın günki hale gelir. Ama CWM için ROOT'a gerek yok. Odinden atabilirsin direk. ROOT İçin CWM'ye ihtiyaç var. Ama ROM kuracaksan sadece CWM kur, zaten ROM kurunca kendi ROOT'lanıyor.

Bendede Ace 2 var. Rom kurmadan nasıl kullanıyorsun o telefonu merak ettim. Rom kurmanı kesinlikle tavsiye ederim. Deli gibi kasan telefonumda şimdi kasma yok. Ama her zaman elinde orjinal rom'un dosyaları bulunsun. En az 25 defa rom yüklemişimdir telefona. Arada brick olduguda oldu tabi, hemen odin ile orjinal rom yükleyerek kurtardım. Korkulacak birşey yok.

arkadaşında dediği gibi korkmana gerek yok herşeyi düzgün yaptığın sürecee sıkıntı yaşamazsın garanti olayıda garantilik olay olduğu zaman orginal romu yükle gönder garanti dışı kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…