Samsung Galaxy Ace arayan kişileri görememe sorunu

rezag

Hectopat
Merhaba, Galaxy ace andrid 2.2.1 sürümü Froyo yüklü telefonum var, sonradan Android market için ROM güncellemesi yapmıştım.

Bazen telefonumda arayan olduğunda arayan kişiyi göremiyorum, sadece cevapla ve sessize al aktif oluyor. Cevapla dediğimde de Android geçerli uygulamayı kapattı gibi bir uyarı mesajı çıkıyor. Telefonun şebekesi gidip geldikten sonra aramalara bakıyorum, bu arama hiçbir şekilde görünmüyor. Arayan kişileri tesadüfen bulduğumda da aramayı red ettiğimi söylüyorlar. 2-3 günde bir oluyor, bazen de her gün. Çok sıkıntı verici bir durum.

Sana inanamıyorum. 2.2.1 yüklüymüş, Google Play (Android Market) için ROM attın ? Kies'ten neden güncellemedin ki ? Bu ROM ile ilgili bir sorun.

ROM yüklemesini yapalı nerdeyse 1 yıl olacak O zaman google play yoktu ve KIES'ten üst sürüm yüklenemiyordu. Sonradan Google Play çıkınca sorun çözüldü ama bu sefer de KIES'ten yazılım güncellemesi yapamıyorum. Acaba diyorum telefonu yedeklesem ve fabrika ayarlarına geri döndürsem orjinal yazılımına geri döner mi? Dönerse sanırım KIES'ten güncelleme yapabilirim.

Fabrika ayarlarına çevirme için herhangi bir şifre gerekiyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…