nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 23 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar telefonum artık çok yavaşladı ve rom yüklemek istiyorum bildiğiniz güvenilir rom var mı görsel bakımdan sade olursa iyi olur.
Arkadaşlar telefonum artık çok yavaşladı ve rom yüklemek istiyorum bildiğiniz güvenilir rom var mı görsel bakımdan sade olursa iyi olur.
bafralifatih Hectopat Katılım 22 Haziran 2014 Mesajlar 31 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2015 #2 Dotum telefonu çöpe at gitsin. 3 sene önce süperdi ama şimdi öldü cihaz. Ben üç sene kullandıktan sonra verdim pedere. Kendime Zefone 5 aldım ve kafam rahat. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2015
Dotum telefonu çöpe at gitsin. 3 sene önce süperdi ama şimdi öldü cihaz. Ben üç sene kullandıktan sonra verdim pedere. Kendime Zefone 5 aldım ve kafam rahat.
YKTYN Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 2.250 Makaleler 6 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Ocak 2015 #3 CyanogenMod 11 yükleyebilirsin. Sanırım Ace için 4.4.2 çıkmıştı en son.