Samsung Galaxy Buds 2 alınır mı?

Kayzear

Decapat
Daha fazla  
Merhaba yarın Samsung Galaxy Buds 2 alacağım. Telefonum Samsung S20 FE. Genellikle şarkı, oyun ve film için kullanacağım. Sizce alınır mı? Önerir misiniz? Sizce nasıl bir kulaklık?

Bende de 1 var. 2'ye geçmek istiyorum en uygun nereyi takip etmeliyim arkadaşlar?

Alınır, hele Samsung bir cihazınız varsa tam bir ekosistem olurlar.

Bende var, gayet iyi buluyorum. Biraz kulaktan çıkıyor ama "foam tip" denen kulaklık süngerlerinden alırsanız onun da sorun olmaktan çıktığını söylüyorlar yabancı forumlarda. (Sadece Buds2 için değil tüm kulaklıklar için) Ayrıca yaklaşık 1 yıldır (belki biraz daha fazla süredir) kullanıyorum ama gürültü engelleme biraz etkisini kaybetmeye başladı gibi geliyor bana. Hani filmlerde olur ya müzik çalmaya başlar aktör kulaklığını takar ve sadece müziği duyarsınız, aynı öyle oluyordu uzun bir süre. Son bir aydır falan artık öyle hissetmiyorum. Belki kulaklığı temizlerken dış ortam mikrofonlarına zarar vermişimdir o yüzden sıkıntı çıkmış da olabilir emin değilim. Ayrıca Samsung telefon ile kullanacağınız için "Samsung Scalable Codec" ile veri akışı sağlanacak. Bu sayede daha iyi bir ses deneyimi elde edeceksiniz klasik SBC ya da AAC codeclere göre. Kısaca öneririm.

Alınır, güzel kulaklık. Ayrıca bu kulaklık ile Samsung bir telefon kullanmak da artı bir detay.

Alınır, hele Samsung bir cihazınız varsa tam bir ekosistem olurlar.

Önerileriniz için teşekkürler. Bugün satın aldım. Gerçekten çok iyi birkaç saat denedim ve çok memnun kaldım. Ayrıca kulağa tam oturuyor ve çok rahat. Şarj ederken adaptöre takıp prize mi takmalıyım yoksa bilgisayardan mı şarj etmeliyim? Bir de kutuyu şarj ederken kulaklıklar içinde mi olsun yoksa çıkartayım mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…