Samsung Galaxy Buds 2 mi Buds 2 Pro mu?

zenonn

Decapat
Daha fazla  
Telefonumun modeli Samsung A54 ve dışarıda falan yürürken kullanabileceğim bir kulak içi kulaklık arıyorum. Telefonum Samsung olduğu içinde öncelikle Samsung marka kulaklıklara yöneldim. Galaxy Buds 2 ve Galaxy Buds 2 Pro arasında kararsız kaldım. Buds 2 Pro'ya aradaki farkı ödemeye değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buds 2 Pro paranın satın alabileceği en iyi 10 TWS sesinden birisidir. 3500TL'ye bu performans çok iyi, verdiğin farka değer.

Buds 3 ile arasında ne kadar fark var o fiyata çıktıktan sonra az daha ekleyip Buds 3 de alabilirim.

2 yıla yakın süredir Buds 2 kullanıyorum, Samsung telefona yeni geçtim çok iyi uyum sağlıyor. Bütçeniz varsa Pro alın ama 2 de pişman etmez. 1000 TL civarına almıştım, parasının hakkını veriyor.

Buds 2 ve Buds 2 Pro'nun ikisi de kendi fiyat segmentinin en iyi TWS'leri arasında. Aradaki farkı ödemeye değer ama bütçeyi zorluyorsa Buds 2 de yeterince başarılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…