Samsung Galaxy Buds 2 nasıldır?

Bende de Galaxy Buds var aldım pişman olmuştum zira sol kulaklık artık neredeyse ses vermez oldu bende kaldırıp bir köşeye attım.

Ben kullanıyorum gayet memnunum. Tek sevmediğim yanı komple siyah modeli olmaması, benim aldığım içi gri dışı beyaz.
Hocam sizde de kapaktan gıcırtı geliyor mu? Yorumlarımı belirtecektim yazdığınızı gördüm.

8-9 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Herhangi bir problem ile karşılaşmadım.

Hocam sizde de kapaktan gıcırtı geliyor mu? Yorumlarımı belirtecektim yazdığınızı gördüm.
Hayır daha önce dikkat etmedim ama şimdi baktım ses gelmiyor, birkaç kez yere düşürdüğüm halde sorun yok. Bir seneye yakındır kullanıyorum.

Hayır daha önce dikkat etmedim ama şimdi baktım ses gelmiyor, birkaç kez yere düşürdüğüm halde sorun yok. Bir seneye yakındır kullanıyorum.
Hocam bende arada sağa sola oynayınca gıcırtı geliyor kafama taktım

Hocam haila tavsiye eder misiniz bende almayı düşünüyorum tek kulaklık kullanabilir miyiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…