Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #1 Samsung Galaxy Buds 2. Aldım memnun kalır mıyım? Fiyatı uygun geldi.
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.669 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #2 Monkey D. Xebec dedi: Samsung Galaxy Buds 2. Aldım memnun kalır mıyım? Fiyatı uygun geldi. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum gayet memnunum. Tek sevmediğim yanı komple siyah modeli olmaması, benim aldığım içi gri dışı beyaz.
Monkey D. Xebec dedi: Samsung Galaxy Buds 2. Aldım memnun kalır mıyım? Fiyatı uygun geldi. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum gayet memnunum. Tek sevmediğim yanı komple siyah modeli olmaması, benim aldığım içi gri dışı beyaz.
Nurettin bey Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2017 Mesajlar 1.714 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #3 Bende de Galaxy Buds var aldım pişman olmuştum zira sol kulaklık artık neredeyse ses vermez oldu bende kaldırıp bir köşeye attım.
Bende de Galaxy Buds var aldım pişman olmuştum zira sol kulaklık artık neredeyse ses vermez oldu bende kaldırıp bir köşeye attım.
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #4 Kaça aldınız acaba?
Slolden Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #5 Nobilium dedi: Ben kullanıyorum gayet memnunum. Tek sevmediğim yanı komple siyah modeli olmaması, benim aldığım içi gri dışı beyaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde de kapaktan gıcırtı geliyor mu? Yorumlarımı belirtecektim yazdığınızı gördüm.
Nobilium dedi: Ben kullanıyorum gayet memnunum. Tek sevmediğim yanı komple siyah modeli olmaması, benim aldığım içi gri dışı beyaz. Genişletmek için tıkla... Hocam sizde de kapaktan gıcırtı geliyor mu? Yorumlarımı belirtecektim yazdığınızı gördüm.
eqho Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 654 Çözümler 5 8 Ekim 2022 #6 8-9 aydır kullanıyorum gayet memnunum. Herhangi bir problem ile karşılaşmadım.
Monkey D. Xebec Hectopat Katılım 25 Temmuz 2022 Mesajlar 507 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul 8 Ekim 2022 #7 Mithrandir59 dedi: Kaça aldınız acaba? Genişletmek için tıkla... 1200-1100 arası bir fiyattı
Nobilium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 1.669 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #8 Slolden dedi: Hocam sizde de kapaktan gıcırtı geliyor mu? Yorumlarımı belirtecektim yazdığınızı gördüm. Genişletmek için tıkla... Hayır daha önce dikkat etmedim ama şimdi baktım ses gelmiyor, birkaç kez yere düşürdüğüm halde sorun yok. Bir seneye yakındır kullanıyorum.
Slolden dedi: Hocam sizde de kapaktan gıcırtı geliyor mu? Yorumlarımı belirtecektim yazdığınızı gördüm. Genişletmek için tıkla... Hayır daha önce dikkat etmedim ama şimdi baktım ses gelmiyor, birkaç kez yere düşürdüğüm halde sorun yok. Bir seneye yakındır kullanıyorum.
Slolden Hectopat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 347 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #9 Nobilium dedi: Hayır daha önce dikkat etmedim ama şimdi baktım ses gelmiyor, birkaç kez yere düşürdüğüm halde sorun yok. Bir seneye yakındır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende arada sağa sola oynayınca gıcırtı geliyor kafama taktım
Nobilium dedi: Hayır daha önce dikkat etmedim ama şimdi baktım ses gelmiyor, birkaç kez yere düşürdüğüm halde sorun yok. Bir seneye yakındır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bende arada sağa sola oynayınca gıcırtı geliyor kafama taktım
Hardsag2 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #10 Nobilium dedi: Hayır daha önce dikkat etmedim ama şimdi baktım ses gelmiyor, birkaç kez yere düşürdüğüm halde sorun yok. Bir seneye yakındır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam haila tavsiye eder misiniz bende almayı düşünüyorum tek kulaklık kullanabilir miyiz?
Nobilium dedi: Hayır daha önce dikkat etmedim ama şimdi baktım ses gelmiyor, birkaç kez yere düşürdüğüm halde sorun yok. Bir seneye yakındır kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam haila tavsiye eder misiniz bende almayı düşünüyorum tek kulaklık kullanabilir miyiz?