AKACANTR Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 56 25 Kasım 2023 #11 sametpnrc dedi: Dün amazonun flaş indirimi ile 2850₺'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Tekrar gelir mi acaba öyle bir indirim bir de hangi renk aldınız?
sametpnrc dedi: Dün amazonun flaş indirimi ile 2850₺'ye aldım. Genişletmek için tıkla... Tekrar gelir mi acaba öyle bir indirim bir de hangi renk aldınız?
sametpnrc Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2023 #12 AKACANTR dedi: Tekrar gelir mi acaba öyle bir indirim bir de hangi renk aldınız? Genişletmek için tıkla... Graphite rengini hocam, sanmıyorum bir daha gelmez 1 aydır bakınıyordum bu renk için en düşük fiyatı buydu. Taksit seçeneklerinde vade farksız 12 taksit var bence şuan alacaksanız kaçırmayın @AKACANTR
AKACANTR dedi: Tekrar gelir mi acaba öyle bir indirim bir de hangi renk aldınız? Genişletmek için tıkla... Graphite rengini hocam, sanmıyorum bir daha gelmez 1 aydır bakınıyordum bu renk için en düşük fiyatı buydu. Taksit seçeneklerinde vade farksız 12 taksit var bence şuan alacaksanız kaçırmayın @AKACANTR