Aokiee Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #1 Kulaklığı günlük kullanımda çok kullanmayacağımı düşünüyorum. 3K civarına bi yerde buldum diğer modellerine göre de makul geldi. Sizce almalı mıyım veya şu daha iyi diye önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı?
Kulaklığı günlük kullanımda çok kullanmayacağımı düşünüyorum. 3K civarına bi yerde buldum diğer modellerine göre de makul geldi. Sizce almalı mıyım veya şu daha iyi diye önerebileceğiniz başka bir kulaklık var mı?
Tolga Karakaş Hectopat Katılım 15 Nisan 2022 Mesajlar 30 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600 Rx 7800 xt b650 mt 16 gb ram Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #2 Anker Liberty NC 4 öneririm.
Aokiee Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 118 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2025 #3 Tolga Karakaş dedi: Anker Liberty NC 4 öneririm. Genişletmek için tıkla... O kulaklık 5.3 bluetooth uyumlu olduğu için benim bağlayacağım cihazlar için uyumlu değil sanırım.
Tolga Karakaş dedi: Anker Liberty NC 4 öneririm. Genişletmek için tıkla... O kulaklık 5.3 bluetooth uyumlu olduğu için benim bağlayacağım cihazlar için uyumlu değil sanırım.