Samsung Galaxy Buds 3 Pro alınır mı?

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Air M1 256 GB
Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 2
Asus X550JX
Meslek
Serbest Meslek Erbabı.
Birden çok Samsung cihaz kullandığım için ekosistemi bu kulaklıkla tamamlamak istiyorum. Açıkçası tasarımı oldukça cezbedici geldi. Hem tasarımı hem de özellikleri dikkatimi çekti. Oyun oynamak için kullanmayı düşünmüyorum ama günlük kullanım açısından video izlerken, telefon görüşmesi yaparken, müzik dinlerken vb. kulaklık sürekli takıyorum. Bu kulaklık bu ihtiyaçları karşılar mı? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. Sizce bu kulaklık fiyatını hak ediyor mu?

Buds 3 Pro çok sorunlu geldi. Eğer sadece internetten baktıysanız tasarımı aşırı kaba. Şarj olmama, silikon yırtılma v.b sorunları var. İyice araştırmanızı öneriyorum.

Birden çok Samsung cihaz kullandığım için ekosistemi bu kulaklıkla tamamlamak istiyorum. Açıkçası tasarımı oldukça cezbedici geldi. Hem tasarımı hem de özellikleri dikkatimi çekti. Oyun oynamak için kullanmayı düşünmüyorum ama günlük kullanım açısından video izlerken, telefon görüşmesi yaparken, müzik dinlerken vb. kulaklık sürekli takıyorum. Bu kulaklık bu ihtiyaçları karşılar mı? Kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını paylaşırlarsa sevinirim. Sizce bu kulaklık fiyatını hak ediyor mu?

Hocam sorunlu nesilden denk gelmezse gayet güzel kulaklık. İlk satışları yapılan kulaklıklar aşırı fazla şikayete sahipti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı