Samsung Galaxy Buds FE alınır mı?

NorinRadd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenova ideapad gaming 3
ryzen 5 7535hs
rtx 2050
2x8 gb ram 4800 mhz ddr5
Meslek
organizatör
4 senelik 510BT yavaş yavaş hakkı rahmetine kavuşuyor. Ben de kulak içi bir şey almak istiyorum. A51 telefona sahibim ve neden Samsung bir kulaklık almayayım dedim. Bu kulaklık nasıldır? Eskiden kulak içi kullanmıştım sürekli kulağımdan düşüyordu. Bunda böyle bir sorun var mı? Pili ne kadar gidiyor? Ses kalitesi nasıl? Dışarıda ki sesleri bir nebzede olsa kısabiliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
4 senelik 510BT yavaş yavaş hakkı rahmetine kavuşuyor. Ben de kulak içi bir şey almak istiyorum. A51 telefona sahibim ve neden Samsung bir kulaklık almayayım dedim. Bu kulaklık nasıldır? Eskiden kulak içi kullanmıştım sürekli kulağımdan düşüyordu. Bunda böyle bir sorun var mı? Pili ne kadar gidiyor? Ses kalitesi nasıl? Dışarıda ki sesleri bir nebzede olsa kısabiliyor mu?

Hocam A34 kullanıyorum Samsung cihazınız var ise direk Buds FE çekin gerek ortam ses modu gerek ANC modu gerçekten süper pili kutuyla beraber 28 29 saat civarında gidiyor ses kalitesi ekolayzır ayarında dinamik yapınca muazzam normal modda iğrenç bence kulaktan düşme olarak kulaktan kulağa değişir ama Samsung bu kulaklıkta kanat yapı kullanmış bende hiç düşme yapmadı tek eksisi suya dayanıklılığı çok zayıf.

Buds FE tavsiye ederim hocam. Ben kullanıyorum ses kalitesi ve kulağa oturuşu harika. Ama bana göre şarjı çabuk bitiyor gibi geliyor. Rüzgarlı havada rüzgarın sesini alıyor. Ama ben gürültü önlemeyi kullanmıyorum ondandır muhtemelen.

Aktif kullanıyorum ve memnunum öneririm.

Hocam A34 kullanıyorum Samsung cihazınız var ise direk Buds FE çekin gerek ortam ses modu gerek ANC modu gerçekten süper pili kutuyla beraber 28 29 saat civarında gidiyor ses kalitesi ekolayzır ayarında dinamik yapınca muazzam normal modda iğrenç bence kulaktan düşme olarak kulaktan kulağa değişir ama Samsung bu kulaklıkta kanat yapı kullanmış bende hiç düşme yapmadı tek eksisi suya dayanıklılığı çok zayıf.
Hocam şarj nasıl ediyoruz? Ürünü yeni aldım iki ucu da type-c telefona taksam mı ne yapsam anlamadım sizde de böyle miydi kablo? Nasıl şarj edeyim?

Hocam şarj nasıl ediyoruz? Ürünü yeni aldım iki ucu da Type-C telefona taksam mı ne yapsam anlamadım sizde de böyle miydi kablo? Nasıl şarj edeyim?

Telefona takmayın hocam ya Type-C destekli bir şarj adaptörü alacaksınız ya da USB'a to Type-C başka bir kablo ile adaptörünüze takıp şarj edeceksiniz.

Hocam çok saçma değil mi yaptıkları. Bilfiğin USB to tyoe-C koy geç. Siz de normal telefon eder gibi mi ediyorsunuz?

Evet hocam bende Type-C adaptör var bir de Samsung A34 var hiç Buds fenin kablosuna dokunmadım telefonu şarj eder gibi ediyorum Buds feyi. Type-C to Type-C koymalarının sebebi seçeneklerini azaltıp Samsung'un orijinal adaptörünü aldırtma çabası diyebilirim.

Aldım. Son derece memnunum. JBL 510BT'den sonra ilaç gibi geldi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı