Samsung Galaxy Buds FE vs JBL wave Buds

KaanÖzen48

Centipat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. JBL sipariş verdim ama iptal de edebilirim. Benim için önemli olan mikrofonu ses kalitesi. iPhone kullanıyorum. Samsung'un uygulamasını mecburen kullanamayacağım ama JBL de uygulamasını kullanabiliyorum. Fikriniz lazım karşılaştırmalara baktığımda Samsung daha iyi gibiydi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Net bir şekilde Buds FE. iPhone kullanıyor olmanız alamayacağınız anlamına gelmiyor. Samsung cihazdan gerekli ayarları yaptığında iPhone'a bağlansanız bile ayarlar geçerli oluyor.

İkisi arasında kaldım. JBL sipariş verdim ama iptal de edebilirim. Benim için önemli olan mikrofonu ses kalitesi. iPhone kullanıyorum. Samsung'un uygulamasını mecburen kullanamayacağım ama JBL de uygulamasını kullanabiliyorum. Fikriniz lazım karşılaştırmalara baktığımda Samsung daha iyi gibiydi?

JBL Wave Buds var bende sesi iyi veriyor fonskiyon tuşları da işlevli soldakiyle ses, sağdakiyle şarkıyı durduruyon başlatıyon vs. fakat mikrofonu için aynı şeyleri söyleyemiyorum çok kaliteli bir mikrofona sahip değil çok ses iletiyor şahsen bisiklet sürüyorum rüzgardan karşıya ses gitmiyor yürürkende rüzgar olduğu zaman gene sıkıntı çıkarıyor. Ama tam bir F/P ürünü olduğunu düşünüyorum uzun kullanımda biraz kulağın içini kaşındırıyor çok yaşamadım bu olayı fakat 1-2 kere bayağı kaşındığı olmuştu ama genel ergonomisi güzel. Galaxy Buds kullanmadım fikrim yok.

Net bir şekilde Buds FE. iPhone kullanıyor olmanız alamayacağınız anlamına gelmiyor. Samsung cihazdan gerekli ayarları yaptığında IPhone'a bağlansanız bile ayarlar geçerli oluyor.

Net bir şekilde Buds FE. iPhone kullanıyor olmanız alamayacağınız anlamına gelmiyor. Samsung cihazdan gerekli ayarları yaptığında IPhone'a bağlansanız bile ayarlar geçerli oluyor.

Hocam kargoya verildi bazı JBL kullanıcıları da JBL'in ayarını güzel yapınca güzel ses verdiğini söylüyor ama iademi etmeliyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı