Samsung Galaxy Buds FE vs QCY HT05 vs QCY T18

Telefonunuz Samsung sa Buds FE ya da Buds 2 daha iyi olur.

Peki Samsung Buds FE mi Buds 2 mi almalıyım? Buds 2'nin özellikleri daha iyi ama kulaktan düşecek gibi duruyor güvenemiyorum. O kadar para verdikten sonra pişman olmak istemiyorum.

Peki Samsung Buds FE mi Buds 2 mi almalıyım? Buds 2'nin özellikleri daha iyi ama kulaktan düşecek gibi duruyor güvenemiyorum. O kadar para verdikten sonra pişman olmak istemiyorum.

Hocam bende o konuda kararsızım bende ikisinden birini almayı düşünüyorum ama Buds 2'de kulağınızdan düşmez.

Buds FE'nin özellikleri bir tık daha iyi hocam, Buds FE tavsiyemdir. Bass mı seversiniz tiz mi?

Buds FE'nin özellikleri bir tık daha iyi hocam, Buds FE tavsiyemdir. Bass mı seversiniz tiz mi?

Hocam benim için değişiyor dinlediğim müzikler. Hangisini tercih etmem daha mantıklı olur?

Bence Buds FE tercih edin, daha yenilikci.

Peki ses kalitesi ve mikrofon(ses kalitesi kadar önemli değil telefonla konuşayım yeter) Jabra Elite 5 mi Buds 2mi Buds FE mi? Telefonum Samsung değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…