Samsung Galaxy Buds Pro sahte mi?

30 Nisan 2022 kadar garantisi var görünüyor. Orijinal ürün sorun yok.

Sahte değil + hiç ucuz değil. Ürünün değerlendirme kısmına hiç mi bakmadınız? Soru cevap bölümü de var oraya da bakın. Orijinal ürün.
Konu açılalı bir süre geçti. O linkteki ürün normalde bu kadar ucuz değildi ve değerlendirmesi neredeyse yoktu. Bu da o ürünün kaldırılmış olduğunu gösteriyor.

Arkadaslar tekrar merhaba. Dün ben de aynı satıcıdan bu kulaklığın siparişini verdim. Daha önce almış olanlar sonucu belirtebilir mi? Kesin olarak sahte ise siparişimi iptal edeceğim.

Arkadaslar tekrar merhaba. Dün ben de aynı satıcıdan bu kulaklığın siparişini verdim. Daha önce almış olanlar sonucu belirtebilir mi? Kesin olarak sahte ise siparişimi iptal edeceğim.

Yerinde olsam iptal ederdim. Samsung satıcısı varken diğer satıcılara ne kadar güvenilebilir? Bariz sahte ya da 2. El.

İptal ettim ve Hepsiburada'ya bu konuyla ilgili şikayette bulundum. Ertesi sabah satıcıyı kaldırmışlar. İki saat sonra başka adla bir satıcı aynı ürünleri aynı fiyatlardan satışa sunmuş. Belli ki ikisi de aynı satıcı. Aman dikkat edin derim. Hepsiburada engellemiyor.
Yerinde olsam iptal ederdim. Samsung satıcısı varken diğer satıcılara ne kadar güvenilebilir? Bariz sahte ya da 2. El.

30 Nisan 2022 kadar garantisi var görünüyor. Orijinal ürün sorun yok.
Merhaba

Acaba bu urunun faturasinda, 3 seri numarasinin da olmasi mi gerekiyor? Mediamarkt hicbirini yazmamis. Duzelttirmeye calisiyorum da.

SnL
SnR (A B C olarak 3 ayri etikette ayni numara)
SnC

olarak kutuda 3 numara vardi.

Merhaba

Acaba bu urunun faturasinda, 3 seri numarasinin da olmasi mi gerekiyor? MediaMarkt hicbirini yazmamis. Duzelttirmeye calisiyorum da.

SnL
SNR (A B C olarak 3 ayri etikette ayni numara)
SnC

Olarak kutuda 3 numara vardi.

Ürünün şarj kutusundaki seri numarası önemli. O faturada yazmalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı