uwutku Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 394 Çözümler 1 29 Ocak 2020 #1 Yakın zamanda Samsung Galaxy Buds almayı düşünen var mı acaba?
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 29 Ocak 2020 #2 Neden?
Berk ync Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2019 Mesajlar 1.121 Makaleler 2 Çözümler 2 29 Ocak 2020 #3 uwutku dedi: Yakın zamanda Samsung Galaxy Buds almayı düşünen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Forumda olan garip olaylardan ben sorumlu değilim.
uwutku dedi: Yakın zamanda Samsung Galaxy Buds almayı düşünen var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Forumda olan garip olaylardan ben sorumlu değilim.
uwutku Kilopat Katılım 29 Aralık 2017 Mesajlar 394 Çözümler 1 29 Ocak 2020 #4 Exinie dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Soruya soruyla cevap, mükemmel. Vodafone çarkta 200TL indirim verdi. İhtiyacı olan biri vardır diye sordum. Berk ync dedi: Forumda olan garip olaylardan ben sorumlu değilim. Genişletmek için tıkla... Garip olayın kendisi sensin sanırım.
Exinie dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... Soruya soruyla cevap, mükemmel. Vodafone çarkta 200TL indirim verdi. İhtiyacı olan biri vardır diye sordum. Berk ync dedi: Forumda olan garip olaylardan ben sorumlu değilim. Genişletmek için tıkla... Garip olayın kendisi sensin sanırım.
Exinie Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2018 Mesajlar 3.833 Çözümler 31 29 Ocak 2020 #5 Sana lazım olmayan bir ödülü kullanması için lazım olan birini araman çok iyi bir davranış Umarım lazım olan birini bulursun da boşuna gitmez.
Sana lazım olmayan bir ödülü kullanması için lazım olan birini araman çok iyi bir davranış Umarım lazım olan birini bulursun da boşuna gitmez.