Samsung Galaxy C5 Pro Windows PC'ye bağlanmıyor

BattOS

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba.
Benim telefon Samsung Galaxy C5 Pro, telefonu bilgisayara bağlayınca bilgisayar da telefon da algılamıyor, sadece şarj oluyor. İnternette ne çözüm varsa yaptım olmadı. USB hata ayıklama aktif, USB konfigrasyonu MTP (Media transfer protocol) da. 4 farklı kablo denedim olmadı. USB soketini temizledim. Hiçbir şey olmuyor. Ne ses geliyor, ne dosya yöneticisinde görünüyor, ne aygıt yöneticisinde. Ne olmuş olabilir, nasıl çözerim? Başka bir telefonla denediğimde bağlandı. PC'de sorun olduğunu sanmıyorum.
Ekleme : Telefonu başka bir windows bilgisayara bağlamayı denedim, aynı şekilde tepki vermedi. Ayrıca telefonu bağlayınca aygıt yöneticisinde görünmüyor.

Cevap verenlere şimdiden teşekkür ediyorum.
Çözüldü. Çözüm: Uçak modu düzgün bir MTP bağlantısı kurmaya yardımcı oluyormuş. İlk okuduğumda ne alaka diyip denemedim ama en son çare saçma şeyleri denemeye başladım ve bilgisayarda uçak modunu açıp taktığımda bağlantı kuruldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı