Samsung Galaxy C7'den Mi 5S Plus'a geçme

OrderBro

Hectopat
Daha fazla  
Elimde 1 aylık Galaxy C7 var. Telefonu Mi 5S Plus daha cazip geldiği için satmayı planlıyorum. Telefonda çizik, kırık hicbir şey yok ilk günkü gibi. Kutusu, Garanti belgesi her şeyi tam. Bunu en fazla kaça satabilirim ve bu telefondan Mi 5S Plus'a geçmek mantıklı mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Satsan zarar edersin. Bunu iyi ihtimalle 1000TL'ye satsan 500 lira harcayarak çok büyük fark elde etmeyeceksin (Performans alanını kastetmiyorum) ki 500 lira harcaman iyimser tahmin çünkü telefoncu daha düşük fiyat teklif edecektir. C7 kötü bir cihaz değil, bence kullanmaya devam et. Maceraya girme.

Son düzenleme:
Kamera için alıyorsan Mİ5Sin kamera sensörü , Mİ5S Plusdan daha iyi i. Bunu önce bil . Benden sana tavsiye C7 elinde dursun. İlla kaşınıyorum falan diyorsan Mİ6'ya geç , Mi5s Plusa değil.
C7 ithalatçı garantili şimdi kaça satacaksın ? Kaç liraya gidecek o ? Zorlanmayacaksan Mİ6'ya geç öbür türlü elinde tut ileride daha iyi bir telefona geçersin veya Mİ6'nın fiyatı düşer onu alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…