Samsung Galaxy C8 Alınır Mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Geçen haftalarda bir konu daha açmıştım bunun hakkında fakat müsait olamadığımdan Sosyal'e giremedim. Bu sabah da tanıdığım bir telefoncuya gidip telefonlara baktım. Kendisi bana C8 modelini önerdi. Telefon tip olarak hoşuma gitti. Fakat internette detaylı bir kullanıcı deneyimi videosu ya da yazısı bulamadım. Telefonu kullanan ya da bilen varsa, deteylı bir şekilde yazabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

Samsung Galaxy C8

Dipnot: Bu ekran boyutlarında ve bu fiyat aralığında başka telefon önerisi olanlar varsa yazabilirler, önerilere açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen haftalarda bir konu daha açmıştım bunun hakkında fakat müsait olamadığımdan Sosyal'e giremedim. Bu sabah da tanıdığım bir telefoncuya gidip telefonlara baktım. Kendisi bana C8 modelini önerdi. Telefon tip olarak hoşuma gitti. Fakat internette detaylı bir kullanıcı deneyimi videosu ya da yazısı bulamadım. Telefonu kullanan ya da bilen varsa, deteylı bir şekilde yazabilirse çok memnun olurum. Teşekkürler şimdiden.

Samsung Galaxy C8

Dipnot: Bu ekran boyutlarında ve bu fiyat aralığında başka telefon önerisi olanlar varsa yazabilirler, önerilere açığım.

Dostum fazla bi bilgim yok ama gözlemlediğim kadarıyla şunları söyleyim sana:
1.Telefonda hızlı şarj yok 2 amperlik adaptörle ne kadar hızlı şarj eder bilemem
2.Şarj girişi type-c değil(yıl olmuş 2018 hala micro usb kullanıyorlar!)
3.İşlemcisi mediatek, oyunlarda vs kasma takılma yapabilir
4.O fiyata ya c7 pro yada c5 pro almanı tavsiye ederim

Kendim 1 haftadır c5 pro kullanıyorum şarjı 2600 mah şarjı 1 gün çıkarıyor.Hızlı şarj olduğu için 1.5 saatte doluyor hemde kablosu type-c bağlantılı. Ağır oyunlarda kasma yapmıyor 64 gb dahili hafıza var c8 in 32 gb dahili hafızası ve 3 gb rami var. Bunu göz önünde bulundurarak al derim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı