Samsung Galaxy E5 Açılmıyor

CenkerBey

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. E5 cihazıma root atmak için odin programıyla dosyayı attım. Samsung Galaxy E5 yazısı geldi ve ekran yavaş yavaş solmaya başladı. Şimdi tamamen gitti açılmıyor. Şarja falan takıyorum hiçbir tepki yok. Ne bir titreşim ne ekran. Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin.

Düzenleme yapıyorum: Arkadaşlar telefonu usb yardımıyla bilgisayarıma bağlayıp download mode'ye girebildim telefonu yeniden başlattığım zaman yine aynı hata veriliyor. Ekran soluklaşıp gidiyor. Sanırım yanlış dosya attım. Ne yapabilirim ?

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Telefonumu kullanamıyorum.

Telefon böyle açılıyor yavaş yavaş ekran siyahlaşıyor, sonra kapanıyor.

Yok mu bilen arkadaşlar? Bir bakın.

Merhaba arkadaşlar. E5 cihazıma root atmak için odin programıyla dosyayı attım. Samsung Galaxy E5 yazısı geldi ve ekran yavaş yavaş solmaya başladı. Şimdi tamamen gitti açılmıyor. Şarja falan takıyorum hiçbir tepki yok. Ne bir titreşim ne ekran. Ne yapabilirim? Lütfen yardım edin.

Düzenleme yapıyorum: Arkadaşlar telefonu usb yardımıyla bilgisayarıma bağlayıp download mode'ye girebildim telefonu yeniden başlattığım zaman yine aynı hata veriliyor. Ekran soluklaşıp gidiyor. Sanırım yanlış dosya attım. Ne yapabilirim ?

Arkadaşlar lütfen yardım edin. Telefonumu kullanamıyorum.

Telefon böyle açılıyor yavaş yavaş ekran siyahlaşıyor, sonra kapanıyor.

Yok mu bilen arkadaşlar? Bir bakın.
Samsung Kies'te bir çözüm yolu olabilir. Eğer sen s/n numarasını ve model numarasını biliyorsan dert etme, telefonu kendisi yapar ve en iyi yöntemlerden birisidir. (y)(y):D:D(y)(y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı