Samsung GALAXY E5 - SM-E500HQ Lollipop Gelecek mi?

Skylech

Kilopat
Katılım
4 Ekim 2014
Mesajlar
132
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar elimde Samsung GALAXY E5 - SM-E500HQ model telefon var diğer modellerin hemen hemen hepsine Lollipop gelmiş ama bu model için SamMobile'de herhangi bir ROM mevcut değil. Samsung GALAXY E5 - SM-E500H olan model için yayınlanan güncellemeleri yüklesem olur mu?
 
HQ'ya da gelecek. Bahsettiğin H kod adına sahip ROM'u birazdan HQ cihaza yükleyeceğim. Sen de yükleyebilirsin.

IMG-20150917-WA0006.jpg
IMG-20150917-WA0004.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır yükleyemessin. Ama HQ için başlıcak emin olabilirsin ama 1 ay içinde başlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar.
Samsung E5 HQ modeller için güncelleme ne zaman başlayacak belirli bir tarih varsa bilgi verirseniz sevinirim. Beklemekten perişan oldum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu Samsung ne acayip firma. Lollipop için 3. çeyrek demişti son çeyreğe girdik hala fos yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı