Samsung Galaxy E7 Nasıldır?

Percival

Kilopat
Makaleler
3
Telefonu aldım. Hızlı, güzel, takılma donma yok. Ben ithalat versiyonunu aldım. Çift hatlı geldi, sim kartın birine SD Kart takılabiliyor ve bu modelde 4G yok. Ülkemize 4G gelmeyeceği için sorun olacağını sanmıyorum sizce 5.5 inç telefona 2850 A. batarya yeterli midir? 2 GB bellek ve 1,2 GHz Quad Core işlemci var. 1050 TL'ye aldım MC4 ve Asphalt 8'i sorunsuz bir şekilde oynuyorum. İşlemci Quad-core 1.2 GHz Cortex-A53 ısınma problemi yok. Görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam kardeşim bende almak istiyorum öncelikle boşta kalan ram miktarı nasıl sence iyimi birde en yeni oyunları kasmadan oynatıyormu galaxy j7 ile araısnda kaldım tek farkı onda 1.5 gb ram var ama j7nin işlemcisi daha güçlü sence batarya performansı falan nasıl birde kamerası nasıldır teşekkür önceden

Selam kardeşim bende almak istiyorum öncelikle boşta kalan ram miktarı nasıl sence iyimi birde en yeni oyunları kasmadan oynatıyormu galaxy j7 ile araısnda kaldım tek farkı onda 1.5 gb ram var ama j7nin işlemcisi daha güçlü sence batarya performansı falan nasıl birde kamerası nasıldır teşekkür önceden
Selfie kamerasını çok beğendim.
Oyunlarda kasma donma gibi bir sorunla karşılaşmadım.
facebook gibi arka planda çalışan programlar ve Asphalt 8 açık olduğu halde 500 mb ram boşta kalıyor.
Bence 2 GB ram gayet yeterli çünkü kullanım alanı yok zaten bir uygulamadan çıkınca kapatıyoruz işlemci snapdragon 410 ben gayet memnun kaldım çünkü ısınmıyor. Bu işlemciyle her oyunu oynuyorum ve ısınmıyor önemli olanda bu 800+ işlemciler fazlalık bence cayır cayır yanıyor telefon 50 dereceyi görüyor.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı